Snake, Tartan, Deep Colour! Οι τάσεις που ορίζουν τις αγορές μιας fashionista…

Φέτος τα έντονα σχέδια και prints είναι επίκαιρα και τα προτείνουν οι μεγάλοι μόδιστροι όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στα αξεσουάρ. Μέσα στο χρόνο πάντα υπήρχαν μικρές πινελιές απο όλα αυτά, λίγο snake skin στον Cavalli ή στον Ferre, λίγο καρό στο ναό του καρό τον οίκο Burberrys αλλά και ζωηρά χρώματα σε Ιταλικούς οίκους. Φέτος αν σου αρέσουν κάποια από αυτά πρέπει να σου πω πως είναι παντού ώστε να διαλέξεις το στιλ που πιστεύεις πως θα σου ταίριαζε καλύτερα.

Κι αν τα έχεις δει κι έχεις αποφασίσεις πως σου αρέσει πολύ το snake skin αλλά δεν έχεις τα χρήματα ώστε να πάρεις τις μπότες Prada μην απογοητεύεσαι. Η Σοφία Σούζα, η fashion editor του TLife.gr βγήκε στα μαγαζιά κι έχοντας στο μυαλό της τα τρία βασικότερα trends για τη φετινή σεζόν, snake skin – έντονα χρώματα – καρό, σου φέρνει ό, τι βρήκε σε προσιτές τιμές.

Για να μάθεις πληροφορίες για το που, πως αλλά και πόσο κάνε κλικ επάνω στην κάθε φωτογραφία.


Πρόσθεσε στην γκαρνταρόμπα σου κομμάτια από snake skin σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες που θα δώσουν στο ντύσιμό σου μία αίσθηση πολυτέλειας. Είναι ένα από τα animal prints που έχουν έντονη την αίσθηση της αίγλης. Πρόσεξε την ποιότητα που θα το επιλέξεις στο ρούχο σου ενώ προτείνω αναμφίβολα γόβες και τσάντες σε αυτά τα χρώματα.

TIP: Μην μπλέξεις πολλά prints μαζί. Διατήρησε μία λιτή γραμμή στο ντύσιμό σου με λεπτομέρεια το snake skin που επέλεξες. Ενώ τα total snake skin σύνολα (snake skin ρούχα, παλτό, τσάντα, γάντια και μπότες) είναι υπερβολικά και τα προτείνω ως κοστούμι ‘φίδι’ για το καρναβάλι.


Για τη νέα σεζόν προτίμησε έντονα βαθιά χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα με το χειμωνιάτικο σκηνικό. Είναι μία πολύ καλή αφορμή ώστε να ενσωματώσεις την τάση 60s στην γκαρνταρόμπα σου. Τα δημοφιλέστερα χρώματα αυτής της σεζόν είναι το έντονο μωβ, πράσινο, κίτρινο αλλά και κόκκινο.

TIP: Θυμήσου πως υπάρχει ένα όριο στα πόσα χρώματα φοράμε μαζί. Θα είναι καλό να υπερβαίνουν τα τρία.


Το καρό μπορεί να δείξει από casual μέχρι απόλυτα chic ανάλογα με το που βρίσκεται και το πως επιλέγεις να το συνδυάσεις. Επέλεξέ το στα αξεσουάρ αλλά και σε μία πολύ κομψή κάπα που με το τζιν και τα ψηλά -σε απόχρωση του μπεζ μποτάκια σου- θα σε συντροφεύσουν σε πάρα πολλές βόλτες.

TIP: Απόφυγε τα total καρό σύνολα όπως καρό πουκάμισο και καρό παντελόνι αλλά και τα κόκκινα – λευκά στην απόχρωση καρό αφού φέρνουν αναμνήσεις από τραπεζομάντιλο σε πασχαλινό τραπέζι.

Read More

And More