Τα πιο hot ψηλοτάκουνα της αγοράς από 30 έως 100 ευρώ!

Γόβες, μποτάκια, ankle boots! Με λίγα λόγια το αγαπημένο αξεσουάρ σχεδόν φετίχ πολλών γυναικών γίνεται το κεντρικό θέμα θαυμασμού και σχολιασμού. Η αλήθεια είναι πως γίνονται έρευνες σε παγκόσμιο επίπεδο που προσπαθούν να αποδείξουν αυτό που λέγεται εδώ και καιρό, πως η σχέση των γυναικών με τα παπούσια είναι σχεδόν ερωτική αφού αντικατοπτρίζει αυτόματα την ψυχοσύνθεσή της.

Τα παπούτσια λοιπόν μπορούν να προδώσουν το αν η διάθεσή σου είναι για φλερτ, εάν είσαι δεσμευμένη, εάν σου αρέσει να είσαι sexy, συντηρητική, κουρασμένη, κεφάτη ακόμα και θυμωμένη. Αυτό το καθορίζει ο τρόπος που τα αγοράζεις… Δηλαδή, είσαι πληγωμένη κι αντί να βρεις παρηγοριά στους φίλους, νιώθεις πολύ καλύτερα με τον εαυτό σου αγοράζοντας ένα ολοκαίνουριο ζευγάρι πέδιλα.
Έτσι εάν είσαι από τις γυναίκες που ναι σου αρέσουν τα παπούτσια αλλά δεν θέλεις να διαθέσεις υπέρογκα ποσά είτε γιατί δεν θέλεις είτε γιατί δεν μπορείς, υπάρχει λύση!

Η Σοφία Σούζα βγήκε στην αγορά, έκανε έρευνα κι έφερε στις σελίδες του TLife όλα τα ψηλά τακούνια σε προσιτές τιμές χωρίς όμως να χάνουν λεπτό το στιλ τους.


Blanco 29.99 ευρώ
Γόβα με ιδιαίτερα ψηλό τακούνι σε απόχρωση του μπεζ και ύφανση snake skin. Μια πολύ κομψή επιλογή που μπορείς να τη φορέσεις σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις κερδίζοντας τις εντυπώσεις.


Βuldoza.gr 34.50 ευρώ
Το μποτάκι αυτό είναι απόλυτα μοδάτο και sexy! Η απόχρωση του μαύρου και η λεπτομέρεια από δίχτυ το κάνει αυτόματα να μην σου περνάει αδιάφορο. Με τίποτα δεν προδίδει την τιμή του!

Fullah Sugah 39.90 ευρώ
Παπούτσι πλατφόρμα με το κορδόνι να είναι ό, τι πιο επίκαιρο. Εάν το συνδυάσεις με μαύρο καλσόν και φόρεμα με γιακά peter pan δεν θα μπορέσει κανείς να αμφισβητήσει τις γνώσεις σου στη μόδα.


Jessica Simpson, Haralas 49.00 ευρώ
Γόβα sexy με την υπογραφή της Jessica Simpson για όσα κορίτσια δεν θέλουν να περνούν απαρατήρητα.

Ζara 49.95 ευρώ
Οι γόβες αυτές είναι το must have της φετινής σεζόν αφού το glitter είναι επίκαιρο και η τιμή τους πολύ προσιτή. Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό όταν τις κοιτάω είναι τα γοβάκια της σταχτοπούτας από τα παραμύθια ενώ τις ανάλογες του οίκου Louboutin φόρεσε σε πολλές εμφανίσεις της η Beyonce.


Τimeless Myshoe.gr 55.00 ευρώ
Kόκκινο βελούδο με λουράκι στον αστράγλο και χρυσό κούμπωμα! Είναι ένας συνδυασμός αρκετά μοδάτος που δίνει μια πιο retro αίσθηση στο στιλ σου. Εάν τη συγκεκριμένη γόβα τη φορέσεις με κοστούμι ή ένα πιο androgynous στιλ θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.


Ηeels.com 65.00 ευρώ
Μποτάκια σε απόχρωση του γκρι με λεπτομέρειες που θυμίζουν snake skin.

Αsos.com 71.00 ευρώ
Γόβα σε απόχρωση του καφέ με διπλό λουράκι στον αστράγαλο και λεπτομέρεια χρυσή στο γαζί του παπουτσιού αλλά και στο τακούνι.


Steve Madden Nak 99.00 ευρώ
Γόβα σε nude απόχρωση με ψηλό τακούνι πλατφόρμα που θα μακρύνουν το πόδι σου και θα σου χαρίσουν ύψος.


Schutz 100.00 ευρώ
Γόβα-μποτάκι σε απόχρωση του μωβ που με κάνει να την ονειρεύομαι φορεμένη με μαύρο καλσόν. Ο φιόγκος στο πλάι του παπουτσιού δίνει μία πιο κοριτσίστικη διάθεση.

Read More

And More