ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ! Christmas Shopping από 10 έως 50 ευρώ…

Το να ανανεώσεις το στιλ σου με μοδάτες μικροπινελιές είναι πολύ εύκολο! Και η ευκολία δεν έρχεται μόνο με την πληθώρα των πραγμάτων που μπορείς να αποκτήσεις και με το πόσο εύκολα μπορείς να τα βρεις στην αγορά αλλά και με το ποσό που θα χρειαστεί να ξοδέψεις ώστε να γίνουν δικά σου.

Η Σοφία Σούζα, η fashion editor του TLIFE βγήκε στα μαγαζιά και σου μάζεψε όλα εκείνα που αν τα επιλέξεις, το χριστουγεννιάτικό σου στιλ θα φανεί από ανανεωμένο μέχρι και ολοκαίνουριο! Το ποσό που θα χρειαστεί να διαθέσεις; Το πολύ 50 ευρώ!


Μaslinda.gr 32.00 ευρώ
Ένα πολύ εντυπωσιακό κολιέ από φτερά και κίτρινες πέτρες. Επέλεξε να το φορέσεις με μονόχρωμα ρούχα και θα δεις πόσο εύκολα κι άμεσα το σύνολό σου θα αποκτήσει εορταστική λάμψη.

Βuldoza.gr 45.00 ευρώ
Τσάντα φάκελος με λεπτομέρεια τη δαντέλα και τις χρυσές αλυσίδες. Αν πας για dinner μία τέτοια τσάντα θα μπορέσει επάξια να αντικαταστήσει τα μπιζού σου και να χωρέσει όλα σου τα υπάρχοντα.


Βuldoza.gr 7.99 ευρώ
Μία λεπτή ζώνη σε κόκκινο χρώμα θα μπορέσει να δώσει χρώμα στο στιλ σου. Είτε επιλέξεις να τη φορέσεις με ψηλόμεσο παντελόνι είτε πάνω από φόρεμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Blanco 29.90 ευρώ
Μία φούστα με glitter ή με παγιέτα σίγουρα δεν θα σε κάνει να περάσεις απαρατήρητη. Συνδύασε την εντυπωσιακή φούστα σου με μονόχρωμο top και σκούρο μαύρο καλσόν.

Mango 39.95 ευρώ
Ό, τι πιο στιλάτο για την εορταστική περίοδο είναι ένα υφασμάτινο ψηλόμεσο παντελόνι που θα σε κάνει να έχεις ένα πιο smart σύνολο.

Zara 39.95 ευρώ
Κόκκινες γόβες με χρυσό τακούνι! Αν τις επιλέξεις θα απογειώσεις το στιλ σου …και τις κατακτήσεις σου!

Βlanco 39.99 ευρώ
Το στράπλες μαύρο φόρεμα είναι η πιο σίγουρη και ασφαλής επιλογή για την εορταστική περίοδο. Με το φόρεμα αυτό θα μπορέσεις να κάνει απόσβεση τα χρήματα που θα δώσεις σε περισσότερες από μία εκδηλώσεις.


Mango 44.95 ευρώ
Ένα φόρεμα σε πιο ριχτό στιλ που θα μπορέσει να κρύψει και τυχόν περιττά κιλάκια. Το κόκκινο χρώμα δεν είναι μόνο sexy αλλά και το πιο εορταστικό χρώμα της σεζόν.

Blanco 49.99 ευρώ
Ένα σακάκι με παγιέτα θα σε μεταμορφώσει σε diva queen της βραδιάς. Φόρεσέ το πάνω από παντελόνι και t-shirt διατηρώντας λιτές τις γραμμές του ντυσίματός σου και θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

Fullah Sugah 39.90 ευρώ
Μπροκάρ τύπου φόρεμα για απαιτητικές, βραδινές εμφανίσεις… Φόρεσε το με μαύρο ανοιχτό καλσόν και μαύρες γόβες ώστε να διατηρήσεις minimal γραμμή και να αποφύγεις το φορτωμένο αποτέλεσμα.

Fullah Sugah 37.50 ευρώ

Αν είσαι γυναίκα που παρακολουθεί τη μόδα τότε θα έχεις παρατηρήσει πόσο επίκαιρες είναι οι ολόσωμες φόρμες. Η πιο κομψή επιλογή για φέτος λοιπόν δεν είναι άλλη από την μαύρη φόρμα.
Αν θέλεις να δώσεις μια πιο fun νότα φόρεσε γόβες ή ankle boots σε ζωηρό χρώμα.

Fullah Sugah 22.50 ευρώ
Αν έχεις αποφασίσει τι θα φορέσεις από πάνω κι εκκρεμεί το παντελόνι… δοκίμασε να το αντικαταστήσεις με μαύρο σορτσάκι και μαύρο σκούρο καλσόν.


Osaka Chanteller 14.90 ευρώ
Τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια είναι επίκαιρα κι αμέσως θα δεις πως θα κάνουν το ντύσιμό σου -εύκολα και πολύ οικονομικά- να είναι εορταστικό και μοδάτο.

Read More

And More