Κομμάτια-κλειδιά από 10 έως 100 ευρώ! 8 looks με τις πιο επιτυχημένες τάσεις της σεζόν…

Είμαστε γυναίκες και είναι κομμάτι της φύσης μας να θέλουμε, και να μας αρέσει πολύ, να αρέσουμε! Αυτό είναι ίσως και το μεγαλύτερο κίνητρο -η βενζίνη μας εάν το θέλεις- στο να μην σταματάμε ποτέ να ενημερωνόμαστε μέσω Internet για ό,τι τελευταίο κυκλοφορεί στην αγορά αλλά και για όλες τις τάσεις που προτείνουν οι μεγάλοι οίκοι σε κάθε σεζόν.

Το TLIFE φροντίζει να σε ενημερώνει για οτιδήποτε συμβαίνει στο χώρο της μόδας και φυσικά να σε βοηθήσει να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου σωστά και συνάμα χωρίς σπατάλες… Έτσι, η fashion editor του TLIFE, Σοφία Σούζα, βγήκε έξω στα μαγαζιά, και επέλεξε για όλες εμάς κομμάτια με στιλ. Κομμάτια κλειδιά από όλες τις τάσεις της φετινής σεζόν που μπορούν να αλλάξουν το στιλ σου αλλά και να αναβαθμίσουν την γκαρνταρόμπα σου εάν τα επιλέξεις.


Γάντια Αχιλλέας Accessories, 19.60€
Φόρεμα H&M, 69.95€
Γόβες Steve Madden NAK, 109.00€
Φάκελος Fullah Sugah, 22.50€
Γούνα Stradivarius, 12.95€
Για τη διαχρονική κομψότητα των ’40s που είναι μία από τις σημαντικότερες τάσεις για φέτος χρειάζεσαι ένα ζευγάρι μακριά γάντια και ένα clutch από δέρμα σε βαθύ χρώμα. Το μήκος είναι αυστηρά midi και οι λεπτομέρειες από γούνα απαραίτητες.

Μποτάκια Sam Edelman NAK, 195.00€
Σορτς H&M, 39.95€
Πουλόβερ Stradivarius, 25.95€
Γούνα H&M, 59.95€
Τσάντα Stradivarius, 29.95€
Φουλάρι Αchilleas Accessories, 9.95€
Διάλεξε ένα γιλέκο από γούνα για να δημιουργήσεις ένα πιο rock ‘n’ glam στιλ που εάν θέλεις να δώσεις μια πιο girlie πινελιά φόρεσέ το με σορτσάκι και booties. Xαμήλωσε τους τόνους με μια τουίντ τσάντα και βάλε καλτσάκια αντί για οπάκ καλσόν. Το στιλ σου θα κλέψει τις εντυπώσεις να μου το θυμηθείς!

Παντελόνι Zara, 49.95€
Σακάκι Zara, 79.95€
Μπλούζα Fullah Sugah, 24.90€
Παπούτσια Fullah Sugah, 27.50€
Τσάντα Blanco, 12.99€
Απαραίτητη προϋπόθεση για να δημιουργήσεις ένα κομψό androgynous στιλ είναι τα oxfords -boyish shoes. Εάν θέλεις να δώσεις μια πιο μοδάτη πινελιά επέλεξε τα παπούτσια σου σε πιο έντονους χρωματικά τόνους. Και θυμήσου πως αντί για γραβάτα ή παπιγιόν μπορείς να φορέσεις τον πολύ δημοφιλή γιακά “peter pan”. Ο γιακάς αυτός σε πληροφορώ πως δημιουργεί μια αίσθηση ρομαντισμού στο στιλ σου.


Μπλούζα Toi&Moi, 39.90€
Φούστα Zara, 49.95€
Παλτό H&M, 59.95€
Δεν πρέπει να ξεχάσεις και την glam πλευρά του χαρακτήρα σου. Διάλεξε λοιπόν μια λαμπερή φούστα σε έντονο χρώμα όπως το μωβ ή μία ζακέτα σε silver απόχρωση και συνδύασέ την με πιο casual αξεσουάρ όπως τα boyish shoes αλλά και τα funky t-shirts.

Μπλούζα Bershka, 22.99€
Μποτάκια Fullah Sugah, 44.90€
Παντελόνι Bershka, 29.99€
Σακάκι Zara, 79.95€
Τσάντα Fullah Sugah, 24.90€
Τραγιάσκα H&M, 9.95€
To πουά είναι λίγο δύσκολο να μην έχεις καταλάβεις πως είναι top trend για φέτος αφού υπάρχει παντού! Διάλεξε ένα σακάκι με το print της σεζόν σε έντονη απόχρωση που ταιριάζει τέλεια με όλα σου τα τζιν. Με μία τραγιάσκα το όλο σου look θα ολοκληρωθεί δημιουργώντας ένα σύνολο με άποψη.


Γόβες H&M, 29.95€
Μπλούζα Zara, 9.95€
Παντελόνι Zara, 35.95€
Κάπα Zara, 99.95€
Τσάντα Fullah Sugah, 24.90€
Αντί για παλτό ή ζακέτα η κάπα μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι για φέτος και μπορείς να την επιλέξεις δημιουργώντας ένα πολύ κομψό στιλ. Προσοχή στο μήκος γιατί σίγουρα δεν θα θέλεις να σε κουκουλώσεις μέσα της. Ανάδειξέ την με μία τσάντα με ύφασμα τουίντ και αλυσίδα για χερούλι.


Παντελόνι BSB, 79.00€
Πουκάμισο Fullah Sugah, 32.50€
Σακάκι H&M, 39.95€
Καπέλο Αχιλλέας Accessories, 17.60€
Τσάντα Fullah Sugah, 29.90€
Γόβα Zara, 79.95€
Γάντια Achilleas Accessories, 15.90€
Tα σκούρα χρώματα όπως το μωβ, το μπορντό και το πράσινο παραπέμπουν εύκολα σε εικόνες που έχουμε σχηματίσει στο μυαλό μας για την Αγγλική αριστοκρατική εξοχή. Μπορείς να τα επιλέξεις και να τα φορέσεις και σε ρούχα αλλά και στα αξεσουάρ σου. Μια τσάντα, ένα καπέλο ή ένα ζευγάρι γάντια σε μπορντό, κυπαρισσί ή ακόμα και καφέ χρώμα θα αναβαθμίσει το όλο σου look.

Τραγιάσκα Αχιλλέας Accessories, 16.60€
Σορτς H&M, 24.95€
Πουκάμισο Fullah Sugah, 27.50€
Η 60s είναι η πιο χαρούμενη τάση για φέτος! Φορέματα σε ζωηρά χρώματα αλλά και σορτσάκια που εάν είσαι αρκετά αδύνατη μπορείς να επιλέξεις από μία μεγάλη γκάμα. Εύκολα μπορείς να την υιοθετήσεις με καπελάκια σε έντονα χρώματα που το σχήμα τους το είχαμε πρωτοδεί από τον οίκο Hermes.

Φωτογράφοs: Γιάννης Βασταρδής
Επιμέλεια: Σοφία Σούζα
Συνεργασία: Ανδρούτσου Τούλα
Boηθός φωτογράφου:Χρήστος Κέδρας
Μοντέλο: Aline Muller “We Models”
Hair: Mάρα Καραχάλιου ( Κομμωτήρια ΜS)
Make up :Xριστίνα Αλιώτη

Read More

And More