Πες μου ποιος τύπος άντρας σου αρέσει, να σου πω τι θα φορέσεις…

Καλώς ή κακώς γυναίκες είμαστε και σίγουρα πρωταρχικός σκοπός μας είναι να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας. Δεύτερος και βασικότερος θα έλεγα είναι να αρέσουμε στο αντίθετο φύλο. Οι άντρες λοιπόν, ένα κεφάλαιο που μπορείς να μιλάς και να αναλύεις δίχως τέλος, είναι πολλές φορές η κινητήριος δύναμη όσον αφορά στο ντύσιμο μας.

Έχοντας αυτό πάντα στο μυαλό δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις ακούσει ” έτσι όπως ντύνεσαι τέτοιο άντρα που θέλεις δεν θα βρείς”! Που να φανταστείς κι εσύ πως πρέπει να προσαρμόσεις και το στιλ σου ανάλογα τον τύπο άντρα που σου αρέσει.

Με αυτή τη λογική το TLife μετά από έρευνα στα κορίτσια του γραφείου σου παρουσιάζει τρία διαφορετικά στιλ αντρών και ποιά ρούχα και αξεσουάρ πιστεύουμε πως ταιριάζει στην κάθε προσωπικότητα. Η Fashion Editor, Σοφία Σούζα σου παρουσιάζει όλα όσα βρήκε στην αγορά για εσένα και μην ξεχνάς πως όποιο στιλ ή ρούχο σου αρέσει περισσότερο μπορείς να μάθεις λεπτομέρειες για το πού και πόσο κάνοντας ένα απλό κλικ στην φωτογραφία.


Αν σου αρέσουν οι άντρες στο στιλ του Ashton Kutcher που ναι, τους αρέσουν τα θηλυκά ρούχα φρόντισε να διατηρήσεις μια πιο ανάλαφρη και όχι τόσο grande ή sexy τάση στον τρόπο που συνδυάζεις τα ρούχα σου. Προτίμησε casual chic κομμάτια όπως φαρδιά παντελόνια, ψηλοτάκουνες γόβες και τοπ σε έντονα χρώματα για τις βραδινές σας εμφανίσεις. Στην καθημερινότητα δίνει την εντύπωση πως προτιμάει τα αρκετά χαλαρά αλλά πάντα έξυπνα ντυσίματα. Είναι το στιλ άντρα που θα προσέξει και θα εκτιμήσει τη στιλιστική σου πρόταση αφού ενημερώνεται και ο ίδιος.


Αν ο άντρας που σε ελκύει είναι αρσενικό με όλη την σημασία της λέξης τότε σκέψου απλά. Τι αρέσει στα αρσενικά; Τα θηλυκά. Φόρεσε στενά φορέματα, τόνισε τις καμπύλες σου και μην φοράς πολλά περίπλοκα πράγματα. Ο άντρας αυτός θέλει να έχει δίπλα του μια γυναίκα που να αποπνέει τη φύση της σε κάθε κίνηση. Να θυμάσαι πως με αυτό το στιλ άντρα τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και τα animal prints θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη ενώ στην καθημερινότητά σου απόφυγε παπούτσια και αξεσουάρ που δεν εκπέμπουν ίχνος θηλυκότητας όπως είναι τα αρβυλάκια και οι γαλότσες.


Αν ο άντρας που σε ελκύει είναι στο στιλ του Ryan Gosling επέλεξε ρούχα casual και rock αφού το αγόρι αυτό είναι απόλυτα χαλαρό. Είναι ο τύπος που του αρέσει το στιλ σου να αποτυπώνει την προσωπικότητά σου κι εστιάζει σε αυτό αφού αυτό τον ελκύει. Δεν εντυπωσιάζεται από υπερβολές αφού τις θεωρεί κακόγουστες ενώ είναι ο τύπος που θα σε κάνει να νιώσεις με τον εαυτό σου πιο άνετα από τον καθένα.

Read More

And More