Στιλ και οικονομία! Τι μπορείς να ψωνίσεις όταν το budget σου είναι το πολύ 50 ευρώ…

Η αγορά είναι γεμάτη μοδάτα, καλόγουστα και οικονομικά ρούχα. Δεν υπάρχει, λοιπόν, κανένας λόγος να ξοδευτείς ολόκληρη για να ντυθείς στιλάτα.

Έχεις διαβάσει όλα τα trends για τη φετινή σεζόν και είσαι πανέτοιμη να κλείσεις την πόρτα πίσω σου και να ξεχυθείς στις παραλίες. Διακοπές! Πριν από τη μεγάλη στιγμή του καλοκαιριού το tlife.gr σου ετοιμάζει τη βαλίτσα με έξυπνα και οικονομικά looks. Γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζεις το γούστο και η καλή αισθητική δεν έχει να κάνει με το τι ξοδεύεις.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Εάν η διάθεσή σου για τις διακοπές είναι μεγάλη αλλά η τσέπη σου μικρή δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείς. Φρόντισε να κάνεις έξυπνες κινήσεις και αγορές ώστε να είσαι και στιλάτη και να έχεις περισσότερα χρήματα για το νησί. Εκτίμησε τα ρούχα που ήδη έχεις στη ντουλάπα σου κάνοντας mix and match συνδυασμούς με παλιά και καινούρια ρούχα.
Για να το καταφέρεις αυτό όμως χρειάζεσαι κάποια κομμάτια ώστε να χρησιμοποιηθούν ως βάση. Φρόντισε λοιπόν να πάρεις μαζί σου ένα τζιν σορτσάκι, σανδάλια, ένα φόρεμα σε έντονους χρωματισμούς, το μαγιό, τα γυαλιά και το ψάθινο καπέλο σου.


Τα καφτάνια και οι παντελόνες μπορούν να συνδυαστούν άψογα με μονόχρωμα t-shirts και να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη από το πρωί ως αργά το βράδυ. Eίναι ρούχα ανάλαφρα και ευκολοφόρετα που μπορείς να έχεις μαζί και στην τσάντα της παραλίας… και ό, τι προκύψει! Ένα ζευγάρι funky σκουλαρίκια μπορούν να αναβαθμίσουν αυτόματα το στιλ σου σε βραδινό.


Ακόμα κι αν ο προορισμός προϋποθέτει να είσαι καλοντυμένη δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχωθείς. Τα μαγαζιά είναι γεμάτα με καλόγουστα, καλά ποιοτικός ρούχα που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα ρούχα της πασαρέλας. Ένα μονόχρωμο cocktail φόρεμα κι ένα clutch συνδυασμένα με κομψά πέδιλα μπορούν όχι μόνο να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη αλλά να σε μεταμορφώσουν σε πρωταγωνίστρια της βραδιάς.

Read More

And More