Τα παντελόνια της νέας σεζόν και πως να τα συνδυάσεις!

Τα παντελόνια όπως και κάθε φθινοπωρινή ή χειμερινή collection κατακλύζουν την γκαρνταρόμπα μας αφού είναι ένα από τα βασικά σου ρούχα. Κάθε χρόνο όμως κάτι καινούριο έρχεται που σε κάνει να θέλεις να ανανεωθείς και να προγραμματίσεις μια νέα εξόρμηση στα μαγαζιά.

Το TLIFE σου συγκεντρώνει τα τρία βασικά παντελόνια που πρέπει να έχεις για τη φετινή σεζόν. Σου δίνει μια ιδέα για το πως να τα φορέσεις και τι να προσέξεις αλλά και τι αλλάζει στα παντελόνια αυτή τη σεζόν. Με αυτόν τον τρόπο και σωστά ενημερωμένη είσαι και σωστές αγορές κάνεις και γλιτώνεις τα περιττά έξοδα.

Κάνε “κλικ” πάνω στις φωτογραφίες για να δεις όλες τις προτάσεις της Fashion Editor…


Τα παντελόνια σε φαρδιά χυτή γραμμή είναι η απόλυτη τάση για τον φετινό χειμώνα. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί στη δουλειά με ένα t-shirt ή πουκάμισο από μέσα και να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη μέχρι αργά το βράδυ. Το συγκεκριμένο ύφος είναι ωραίο εάν το επιλέξεις να έρχεται ψηλά στη μέση αφού θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πολύ ψηλά.

ΤΙP: Συνδύασέ το με παπούτσια που έχουν αρκετά ψηλά τακούνια.


Ζιπ κιλότ, τη λέγαμε, θυμάσαι; Επέστρεψε. Και είναι τόσο trendy που σε εξιτάρει και τη θέλεις σε πολλά διαφορετικά χρώματα και υφάσματα. Επέλεξε αέρινα υφάσματα αρκετά θηλυκά σε έντονα χρώματα και συνδύασέ την είτε με ψηλά πέδιλα είτε με μπότες αρκετά ψηλές που θα μπαίνουν κάτω από το παντελόνι.

ΤIP: Φρόντισε το μήκος του παντελονιού να έρχεται κάτω από το γόνατο ώστε να σε κολακεύει ακόμα κι αν τα πόδια δεν είναι το δυνατό σου σημείο.


Τα στενά παντελόνια ήταν, είναι και θα είναι παντοτινά αγαπημένα και επίκαιρα. Η αλλαγή φέτος είναι στον καβάλο που άλλες φορές είναι πιο ψηλά κι αλλές πιο χαμηλά. Φέτος επέλεξε να είναι ψηλά και το παντελόνι σου να σταματάει στον αστράγαλο αναδεικνύοντας έντονα τις καμπύλες σου.

ΤΙP: Επέλεξε τα παντελόνια σου σε εντυπωσιακά χρώματα.

Read More

And More