Street Fashion Cam: Τι φοράνε τα μοντέλα στην καθημερινότητα τους;Πάρε ιδέες και κάντο κι εσύ!

Tα μοντέλα τα έχουμε συνδεδεμένα στο μυαλό μας με ρούχα επώνυμα, πανάκριβα, εκκεντρικά που μαζί με τις ιδανικές τους αναλογίες σου κόβουν την ανάσα. Η αλήθεια όμως είναι πως αυτή είναι η δουλειά τους, να φοράνε πανάκριβα ρούχα και αξεσουάρ, να περπατάνε σε πασαρέλες μεγάλων οίκων, να φωτογραφίζονται και ναι να σε καθηλώνουν με το αποτέλεσμα.

Το γεγονός που με μεγαλύτερο ενδιαφέρον σου αρέσει να βλέπεις είναι οι στιλιστικές επιλογές των μοντέλων, όταν τα φώτα πέφτουν και κυκλοφορούν στις πόλεις του κόσμου με ρούχα που βρήκαν μέσα στη ντουλάπα τους.

Το TLIFE σου φέρνει ένα διαφορετικό street fashion cam με φωτογραφίες από μοντέλα στο Παρίσι, στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο και στο Μιλάνο και σου δίνει ιδέες και μαθήματα στιλ που πανεύκολα μπορείς να κάνεις κι εσύ.

Αν θέλεις να μπεις στο street fashion cam του TLIFE στείλε τη φωτογραφία σου στο styling@tlife.gr και μπες στην παρέα μας!


Τα μοντέλα είναι γνωστό πως αποφεύγουν τις ιδιαίτερα glamorous εμφανίσεις όταν πρόκειτε να βγουν έξω από το σπίτι τους, παρόλα αυτά η συγκεκριμένη φίλη έκανε έναν πολύ στιλάτο συνδυασμό. Επέλεξε μαύρο skinny παντελόνι που το συνδυάσε με μαύρα πέδιλα και πανοφώρι σε απόχρωση του πορτοκαλί με γεωμετρικό χαρακτήρα.


Είναι κλάσικος συνδυασμός που πολλές φορές τον αποφεύγεις, αφού σου δίνει μία συντηρητική αίσθηση. Black and white διχρωμία, με μαύρο skinny παντελόνι, μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο, μαύρη ζακέτα, jacket ενώ το σύνολο φωτίζει το λευκό πουκάμισο.


Ο χειμώνας φέτος θέλει τα σακάκια και τα παλτό να έχουν στρατιωτική γραμμή, αν σου αρέσει, αρκεί να προσέξεις πού βρίσκονται ραμένα τα κουμπιά του. Ένα παλτό σε γκρι ίσια γραμμή σε συνδυασμό με μαύρο παντελόνι και παπούτσια πάνινα στην ίδια απόχρωση σίγουρα θα σου δώσουν στιλ και άνεση.


Ποιος είπε πως το ροζ φτιάχνει μόνο girlie looks; Ένας έξυπνος συνδυασμός με ροζ πουλόβερ, κολάν από νάιλον που θυμίζει ποδηλασίας και ψηλά ankle boots μπορεί τελικά χωρίς κόπο να σου δώσει στιλ που μάλλον παραπέμπει στη δεκαετία του ’80. Το παλτό ριγμένο στους ώμους είναι απλά perfect!


Είναι απλό, καθημερινό και λίγο ή πολύ όλες έχουμε τα συγκεκριμένα ρούχα στη ντουλάπα μας. Ένα γκρι πουλόβερ με μαύρο παντελόνι skinny και μποτάκια μπορούν να φορεθούν από το πρωί στο γραφείο μέχρι αργά το βράδυ και κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε και η φίλη μας στη φωτογραφία, που το επέλεξε και μας άρεσε πολύ.


Αυτό το look είναι ακαταμάχητα ωραίο! Αντικατέστησε το boyfriend τζιν σου με ένα ψηλόμεσο λευκό παντελόνι σε ανοιχτή γραμμή και συνδύσε το με converse ώστε να κάνεις ξεκάθαρη την casual διάθεση με την οποία βγήκες από το σπίτι. Το λευκό παλτό είναι chic ενώ το belly bearing δίνει αυτή τη sexy πινελιά που όλες επιθυμούμε.


Τζιν skinny παντελόνι με ένα πουλόβερ με χρώματα και γεωμετρικά σχέδια μπορεί να δώσει ένα πολύ στιλάτο αποτέλεσμα αν συνδυαστεί με μαύρες μπότες.


Αν σου αρέσουν οι φούστες και μάλιστα αυτές με ασυμμετρία και έντονα κοψίματα τότε το δερμάτινο jacket που έχεις στη ντουλάπα είναι η πιο σωστή επιλογή για να το συνδυάσεις. Ένα ζευγάρι μποτάκια μαζί με μία μεγάλη τσάντα, και το αποτέλεσμα, μιλάει από μόνο του.


Το ανοιχτό μαύρο καλσόν θα είναι για ακόμη μία σεζόν η βασική επιλογή. Ένας συνδυασμός με φόρεμα και κομψό πανοφώρι μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Γιατί δεν τον δοκιμάζεις κι εσύ;


Αν λάτρεψα ένα στιλ αυτό είναι της φίλης στη φωτογραφία με τη λευκή γούνα και- ναι- περιμένω να χειμωνιάσει για να το υιοθετήσω! Η γούνα είναι το πιο εντυπωσιακό αξεσουάρ και φοριέται και μέσα στην ημέρα, αρκεί να τη συνδυάσεις με casual παντελόνι και παπούτσια. Ένα ζευγάρι ankle boots με μεταλλικές λεπτομέρειες σίγουρα θα δώσει μία πιο ροκ πινελιά ενώ το μαύρο skinny παντελόνι δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις.

Read More

And More