AXDW- Ημέρα 4η: Όλα όσα είδαμε στην πασαρέλα της Ελληνικής μόδας!

Δευτέρα βράδυ και η Ελληνική εβδομάδα μόδας έριξε την αυλαία της. Δε θα μπορούσε όμως να τελειώσει με καλύτερο τρόπο από 5 λαμπερά shows που μας έκαναν να περιμένουμε με αγωνία την επόμενη AXDW!

Το ΤLIFE φυσικά ήταν εκεί για να σου μεταφέρει για ακόμα μια φορά τι προτείνουν οι Έλληνες και ξένοι σχεδιαστές για την επόμενη ‘Ανοιξη/Καλοκαίρι του 2016…

RITA PATERONI

Ο οίκος μόδας Rita Pateroni διατηρεί τη θηλυκότητα και την πραγματική κομψότητα ως βασικά στοιχεία των συλλόγων του. Καθαρός μινιμαλισμός συνδυάζεται με το ρομαντισμό σε μια συλλογή από αξέχαστες δημιουργίες για τη νέα σεζόν.

GOGO BY STALO

Το fashion brand Gogo by Stalo παρουσίασε μια συλλογή από easy-to-wear δημιουργίες που συνδυάζουν το σεξ απίλ με την κομψότητα. Θηλυκές σιλουέτες, 70’s αισθητική σε μια ουδέτερη χρωματική παλέτα με πινελιές χρώματος και animal prints.

LA VUE

Το νέο fashion brand LaVue έκανετο ντεμπούτο του στην πασαρέλα της AXDW, με ανδρικά outfits σε ευθείες γραμμές, σε άσπρο, μαύρο και γκρι χρώμα. Ένα brand φτιαγμένο για άνδρες που διαφωνούν με το βαρετό και το προβλέψιμο, όπως και ο ambassador του brand, Νίκος NiVo Βουρλιώτης.


Ο Panos Apergis παρουσίασε τη νέα S/S 2016 συλλογή με ιδιαίτερα digital print, γεωμετρικά πατρόν και ανάλαφρα υφάσματα. Τη συλλογή του συμπλήρωσαν τα κατασκευασμένα από βιομηχανικά και έθνικ υλικά, αξεσουάρ.

LOUKIA


Η καταξιωμένη κυρία της ελληνικής μόδας, Loukia, παρουσδίασε ρομαντικές δημιουργίες με βασικό στοιχείο τη διαφάνεια, της συλλογής “Jasmine”. Βασικό θέμα η εύθραυστη και διάφανη ομορφιά των νεαρών γυναικών που παρ’ όλα αυτά διατηρούν το δυναμισμό τους.

Read More

And More