BARBIE® LOVES TEZENIS EVENT: Ανακάλυψε τη συλλογή και κέρδισε τα πιο girlie δώρα!

Σε περιμένουμε στο κατάστημα Tezenis στο The Mall Athens, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, να ανακαλύψεις τη συλλογή που εμπνέεται από το στιλ της Βarbie, της πιο διάσημης κούκλας και να κερδίσεις ιδιαίτερα, girlie δώρα.
Με αγορές από 40€ κι άνω από τη Barbie Loves Tezenis Collection και από τις fashion συλλογές, δώρο μία μοναδική κούκλα Barbie fashionista (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)

Αγοράζοντας τουλάχιστον 1 κομμάτι από τη συλλογή Barbie Loves Tezenis, δώρο ένα κουκλίστικο χτενάκι τσέπης. Ένα sweetie gadget σε ροζ χρώμα με ενσωματωμένο καθρέφτη εμπνευσμένο από τον girlie κόσμο της Barbie (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)

BARBIE® LOVES TEZENIS STYLE: Για τις fan της Tezenis και της Barbie, αυτή η sporty chic σειρά είναι απλά συλλεκτική: Tο iconic λογότυπο, τα prints με θέμα την κούκλα και τα μοναδικά, catchy συνθήματα που μιλάνε τη γλώσσα της αγαπημένης μας diva κούκλας, όπως το «Let’s take a selfie» και το «I sweat glitter», πρωταγωνιστούν σε t-shirts και jumpers για γυναίκες και παιδιά ενώ η μοδάτη pop collection ολοκληρώνεται από πιτζάμα και σετ εσωρούχων.

Mην το χάσεις: Mόνο για μια ημέρα, το Σάββατο 7/11 στο κατάστημα Tezenis, στο The Mall Athens. Κι επειδή, girls just want to have fun, θα βγάλουμε pop selfies, θα απολαύσουμε candies και θα χορέψουμε με τo happy DJ set της Νίκης Χάγια.

Read More

And More