H Rihanna ανοίγει το δικό της πρακτορείο!

Η Rihanna είναι γνωστή για το εντυπωσιακό στιλ της και ελπίζει να επηρεάσει και άλλους ανθρώπους με το νέο εγχείρημα της. «Τα μαλλιά, το μακιγιάζ και το styling διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργικότητα. Είμαι πολύ ενεργά αναμεμειγμένη με αυτές τις διαδικασίες, έτσι αυτό το πρακτορείο ήταν ένα σημαντικό πράγμα για μένα.”

Η εταιρεία με έδρα το Λος Άντζελες θα βοηθάει τους καλλιτέχνες να κλείνουν διαφημίσεις, φωτογραφίσεις ακόμα και red carpet events.

Η νέα εταιρεία έχει ήδη αποκτήσει στο δυναμικό της κάποιους beauty artists που έχουν εργαστεί με stars της A-list συμπεριλαμβανομένης της Mylah Μorales-make-up artist της Rihanna και της hairstylist Marcia Hamilton, η οποία είναι γνωστή για τη συνεργασία της με τον ηθοποιό Will Smith, τη σύζυγό του Jada Pinkett Smith και τα παιδιά τους.

Η Rihanna είπε στο The Hollywood Reporter: “Είμαστε αρκετά τυχεροί να έχουμε μερικούς από τους καλύτερους καλλιτέχνες, αλλά έχουμε και τις ικανότητες για την εύρεση νέων ταλέντων με εξαιρετικές δεξιότητες!”

Read More

And More