ΙΝΤΙΜΙSSIMI: Πάρε μια γεύση από τα εντυπωσιακά winter looks της!

Η συλλογή της INTIMISSIMI για το χειμώνα έχει να επιδείξει τα πιο sophisticated sexy σετ εσωρούχων. Επιπλέον έχει μία συλλογή Knitwear με μοναδικές μπλούζες, ζακέτες και φορέματα που χαρίζουν chic & glam γοητεία σε όλα σου τα looks.

Mετακινήσου προς τα κάτω για να πάρεις μία γεύση και να εντοπίσεις τα κομμάτια που θα προσθέσεις στη χειμερινή σου wishlist…

ΒOUDOIR LIVINGROOM

Floral δαντέλα και prints συνδυάζoνται με μία burgundy χρωματική παλέτα σε lingerie sets και μπλούζες/πουκάμισα ενώ τα πουά φλερτάρουν με τη διαφάνεια και το ρομαντισμό της δαντέλας – body που φοριέται και σαν μπλούζα και oh so chic σετ εσωρούχων σε Polca dot style.

BRONZE EVOLUTION

Το Bronze χρώμα πρωταγωνιστεί σε floral ή ριγέ Shiny Lace και Shiny Jersey sets με μαύρο κοντράστ. Διακριτικά jewelled κομμάτια προσδίδουν ένα σαγηνευτικό, κομψό και σοφιστικέ αέρα σε μπλούζες. Must have το φόρεμα με ζορζέτ λαιμόκοψη και bronze δαντέλα κι εφέ μπλούζας-φόρεμα.

ECLECTIC LADY

Iδανικά για τα party looks της σεζόν, τα κομμάτια της συλλογής ξεχωρίζουν για τα glam στοιχεία τους. Παγιέτες, δίχτυ, διαφάνειες, δαντέλα τα στοιχεία που επικρατούν σε jackets, φορέματα, μπλούζες και φυσικά κορμάκια κι εσώρουχα.

SILVER MOON

Μία συλλογή που συμβολίζει το παιχνίδι που κάνει το σκοτάδι με το φως, με το μαύρο και το ασημί να δίνουν το τόνο σε κομμάτια που εκφράζουν τη ρομαντική και ταυτόχρονα μοντέρνα προσωπικότητα της γυναίκας.

Read More

And More