Mango φθινόπωρο 2015: Μια γεύση από την ολοκαίνουρια συλλογή!

Oι ζεστές ημέρες μπορεί να μην έχουν τελειώσει, η Mango όμως σκέφτεται ήδη το φθινόπωρο, δίνοντας μας μια γεύση από την ολοκαίνουρια και πολύ fashionable συλλογή της. Όπως και κάθε σεζόν, η MANGO αναδεικνύει πολλές και διαφορετικές τάσεις.

To boho στιλ δεν έχει εγκαταλείψει τη φθινοπωρινή σεζόν. Αυτή η μεγάλη τάση, έχει επαναπροσδιορίσει τον εαυτό της στις τελευταίες σεζόν και για άλλη μια φορά κάνει την εμφάνιση της δυναμικά με τη μορφή μακριών, maxi φορεμάτων.

Η συλλογή MANGO όμως περιλαμβάνει και πόντσο, κάπες και πληθώρα υφών στα σχέδια της. Οι φούντες και τα κρόσια κυριαρχούν ως αναφορά πίσω στη δεκαετία του ’70. Τα flared-jeans, τα μακριά παλτό και τα chiffon καφτάνια είναι οι προτάσεις για ένα πιο εκλεπτυσμένο και κομψό στιλ με ελαφριά ρούχα.

Η underground τάση προσθέτει μια πιο ροκ πινελιά και νεανικό αέρα. Mίνι φορέματα από τούλι, biker jackets, γούνινα παλτό-κυρίως οικολογικά και chokers αντιπροσωπεύουν μια πιο ατίθαση πλευρά της χειμερινής περιόδου.

Τέλος η συλλογή παρουσιάζει το army style σε συνδυασμό με masculine πινελιές. Η τάση αυτή αντικατοπτρίζεται σε ορατά κουμπιά, τοποθετημένα στα σακάκια και τα μακριά παλτό σε αποχρώσεις του πράσινου και του navy blue.

Read More

And More