Ποιο είναι το must κομμάτι της Άνοιξης που φόρεσε η Τατιάνα στην εκπομπή της;

Η ζιπ κιλότ είναι ένα κομμάτι που έκανε την εμφάνισή του πριν μερικά χρόνια και όλες αρχικά το κοιτάξαμε περίεργα. Κι όμως! Έχουν περάσει τόσες σεζόν και είναι ακόμα εδώ, δίνοντας στις εμφανίσεις μας αυτήν την απαραίτητη πινελιά στιλ. Πρωταγωνιστεί και όπως καταλαβαίνεις είναι ένα ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου.


Πρότιμησέ το σε λευκό. Είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού και ταιριάζει με όλα. Η Τατιάνα στην εκπομπή της το συνδύασε με φούξια τοπ και πέδιλα. Μια εμφάνιση που μπορεί να φορέσεις σε μια βάφτιση που είσαι καλεσμένη, σε ένα πάρτυ, σε μια βραδινή σου έξοδο.

Αν θέλεις να αγοράσεις την ζιπ κιλότ κάνε κλικ εδώ
Αν θέλεις να αγοράσεις το τοπ κάνε κλικ εδώ


Το παιχνίδι όλο παίζεται στα παπούτσια. Αν φορέσεις τη ζιπ κιλότ σου με φλατ, μπορείς πανεύκολα να βάλεις αυτό το κομμάτι στην καθημερινότητα σου. Φυσικά και στο γραφείο. Επειδή όμως το χαρακτηριστικό αυτού του ρούχου είναι ότι αφήνει ακάλυπτο τον αστράγαλο, ένα ζευγάρι κομψά ψηλοτάκουνα πέδιλα ή ακόμα και με κορδόνια (αυτό χρειάζεται ψηλά πόδια) θα το μεταμορφώσει πραγματικά και θα γίνει ιδανικό outfit για πιο απαιτητικές εμφανίσεις και καλέσματα.


Αν θέλεις να αγοράσεις την ζιπ κιλότ κάνε κλικ εδώ

Αν θέλεις να αγοράσεις το τοπ κάνε κλικ εδώ

Read More

And More