Ποια ήταν τα πιο hot παπούτσια τou 2015 αλλά και τα πιο διαχρονικά;

Το 1957, η Gabrielle Chanel παρουσίασε τo δίχρωμο slingback παπούτσι. 58 χρόνια αργότερα, ο Karl Lagerfeld τo έφερε πίσω στο runway για το Φθινόπωρο ’15. Τώρα, δεν υπάρχει περίπτωση να δεις street style φωτογραφίες από την Εβδομάδα Μόδας χωρίς να τα δεις στα πόδια συντακτών ή ανθρώπων της μόδας γενικά, αποδεικνύοντας ότι αυτό που ήταν παλιό, είναι νέο πάλι. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι το πιο hot παπούτσι της φετινής σεζόν.

Περισσότερα από 50 χρόνια αργότερα, όλοι φοράμε (ή θέλουμε σφόδρα) το ίδιο ζευγάρι παπούτσια που ήταν περιζήτητα στα τέλη της δεκαετίας του 1950. Ενώ μας αρέσει να παρακολουθούμε τις τάσεις, τα πορτοφόλια μας συχνά δοκιμάζονται από την ταχύτητα στη μόδα, έτσι εδώ υπάρχει κάτι να πούμε για την ποιότητα κατασκευής και ένα απλό, διαχρονικό design. Yπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να υποκύψει κανείς στο θρυλικό παπούτσι Chanel (που κοστολογείται στα $ 800), από το ότι επιμηκύνει τη γραμμή του ποδιού λόγω της διχρωμίας μέχρι τους φρέσκους τρόπους που μπορεί να φορεθεί το 2015.

Προσπάθησε λοιπόν να μη μπεις στον πειρασμό – αλλά αν τελικά μπεις, μπορείς πια να ενδώσεις γνωρίζοντας ότι δε θα βγουν ποτέ εκτός μόδας…

The Chanel Slingback Stories

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης CHANEL (@chanelofficial) στις

Read More

And More