REPLAY FOOTWEAR: Ανακάλυψε τη νέα συλλογή Fall/Winter 2015-16!

Με τη συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015-16 η Replay κάνει μια στροφή στην εικόνα της συλλογής παπουτσιών, εγκαινιάζοντας ένα νέο πνεύμα. Πρόκειται για έναν επαναπροσδιορισμό του στιλ, όπου το ασυνήθιστο συναντά την ανεκτίμητη κληρονομιά της Replay, προσαρμοσμένη στο σύγχρονο τρόπο ζωής. Έτσι, θρυλικά κομμάτια από τις συλλογές παπουτσιών Replay επιστρέφουν μέσα από νέα υλικά, σχήματα και κατασκευαστικές τεχνικές.

Η αγάπη για την πραγματική δεξιοτεχνία της κατασκευής συναντά το πάθος για τις νέες τεχνολογίες και το αποτέλεσμα είναι ένα νέο στιλ με μοναδική ταυτότητα, που αναμειγνύει, με πρωτόγνωρο τρόπο, τα urban και casual wear στοιχεία, με αθλητικές επιρροές. Αυτή είναι η ουσία μιας συλλογής που διαθέτει υψηλής ποιότητας, recherche υφάσματα και δέρματα, καθώς και πολλαπλές τεχνικές επεξεργασίας, όπως τις glittery ανάγλυφες εκτυπώσεις, τα μεταλλικά animal print και το βαμμένο / πλυμένο δέρμα.

Όλα χρησιμοποιούνται για να δώσουν νέα ζωή σε διαχρονικά και ιστορικά κομμάτια της Replay (όπως τα biker boot, τα laceup αθλητικά και τα sneaker), αλλά επίσης και να εφεύρουν εντελώς φρέσκες ιδέες – όπως το εμπνευσμένο από το ποδόσφαιρο δετό sneaker ή τα νέα παπούτσια για running, που αποτελούν στην κυριολεξία fashion statement. Η χρωματική παλέτα παίζει κυρίως με αποχρώσεις του μαύρου, του καφέ, του μπλε και το λευκό, εμπλουτισμένα με νότες από κόκκινο, κίτρινο και πράσινο για τους άνδρες και χρυσές ή ασημί ανταύγειες για τις γυναίκες.


ΓΥΝΕΙΑΚΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ

Πρωτότυπος συνδυασμός urban και casual στυλ χαρακτηρίζουν τις γόβες, όπου οι καθαρές γραμμές συναντούν τις τολμηρές λεπτομέρειες και τα πλούσια υλικά. Το τακούνι στιλέτο swank κάνει ένα ιδανικό παιχνίδι με το αριστοκρατικό γυαλιστερό ύφασμα με τα print. Προσθήκη γοητείας αποτελεί το διακοσμητικό χρυσό φερμουάρ στο πίσω μέρος της γόβας. Αντίθετα, η σέξι ψηλοτάκουνη ankle boot με την ημι – γυαλιστερή επιφάνεια επάνω έχει μια πολύ ισχυρότερη rock ‘n’ roll κλίση. Η «ζώνη» με τη χρυσή πόρπη στο ύψος του αστραγάλου και το φερμουάρ στο πλάι οδηγούν το σχεδιασμό της μπότας σε νέο επίπεδο.

Οι biker μπότες φέρνουν ένα εντελώς νέο πνεύμα σε αυτό που περιγράφεται ως το DNA των Replay. Τα υλικά και οι τεχνικές επεξεργασίας είναι ολοκαίνουργια με makeover της σεζόν το δέρμα με χειροποίητη επικάλυψη ελαίου , ενώ και τα τακούνια αποτελούν στοιχείο αιχμής. Η ιδιαίτερη κατασκευή και τα χρώματα που αναδεικνύουν τον σχεδιασμό κάνουν κάθε κομμάτι της συλλογής ένα πραγματικό high premium απόκτημα.

Ανανεωμένες είναι και οι γραμμές στις μπότες τύπου chelsea, όπου οι λεπτές γραμμές αιχμαλωτίζουν την εξαιρετική βρετανική αισθητική. Είναι ένα πολύ θηλυκό παπούτσι, που συνδυάζει υπέροχα το επίσημο με το πιο casual στυλ χάρη στον τέλειο συνδυασμό των μεταλλικών φερμουάρ και της glossy επιφάνειας. Τέλος, η σπορ σειρά περιλαμβάνει τα πρωτοποριακά sneaker αλλά και τα running shoes. Μυτερά σχέδια και glittery εμπριμέ υφάσματα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της σεζόν.

ΑΝΔΡΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ
Ομοίως, οι ανδρικές desert boots έχουν έντονα print, ενώ η επιφάνεια από σουέτ, το δερμάτινο πίσω μέρος και η μπλε graphic λεπτομέρεια στο τακούνι αποτελούν υπέροχες καινοτομίες πάνω σε ένα all-time αγαπημένο κομμάτι. Οι μπλε graphic λεπτομέρειες εμφανίζονται επίσης και στο πίσω μέρος των παπουτσιών oxford. Κατασκευασμένα από μαλακό γυαλιστερό δέρμα, είναι απόλυτα κομψά χάρη στο τυπικό μοτίβο wingtip.

Η κλασική biker boot διατηρεί τη βασική της «σκληρή» γραμμή αλλά την ίδια στιγμή ανανεώνεται με τις διπλές μεταλλικές αγκράφες στο κουτουπιέ και τον αστράγαλο. Η σπορ σειρά περιλαμβάνει running shoes, που χαρακτηρίζονται από τα γυαλιστερά δέρματα και τις καθαρές μινιμαλιστικές γραμμές.

Χαρακτηριστική είναι η επιστροφή στα παραδοσιακά παπούτσια college, με εξολοκλήρου νέα υλικά. Αποκορύφωμα της ανδρικής συλλογής είναι το σχέδιο που αντιπροσωπεύει μια πραγματικά ιδιαίτερη “συγχώνευση” μόδας και του αθλητισμού. Ένας συνδυασμός sneaker και παπουτσιού ποδοσφαίρου, αυτό το παπούτσι με τη στενή, εφαρμοστή γραμμή είναι αφιερωμένο στη συνεργασία της Replay με την ομάδα της Barcelona ως Επίσημος Χορηγός Ένδυσης και Υπόδησης της ομάδας.

Read More

And More