TEZENIS: Δες το λανσάρισμα της νέας καμπάνιας A/W με τη Rita Ora!

Πριν λίγες ημέρες λανσαρίστηκε η νέα καμπάνια TEZENIS A/W με τη Rita Ora στο Flagshipstore, στην οδό Zeil στη Φρανκφούρτη. Ντυμένη με total look TEZENIS, η popstar ήταν η special guest στο event και τραγούδησε live μπροστά σε ένα τεράστιο πλήθος: ένα εξαιρετικό medley με τα τελευταία της hit «Body On Me» και «I will never let you down» που κυριολεκτικά ξετρέλανε το πλήθος του κόσμου το οποίο είχε συγκεντρωθεί έξω από το κατάστημα.

Aπό τον Ιούλιο, η αγγλίδα τραγουδίστρια είναι η νέα πρέσβειρα του brand Tezenis.

Με τη μοναδική της προσωπικότητα, την αυτοπεποίθηση και τη φρεσκάδα της, είναι η ιδανική μούσα για το ιταλικό Underwear brand.

Η Rita Ora δεν είναι μόνο τραγουδίστρια αλλά και trendsetter ενώ έχοντας πάνω από 6.4 εκατομμύρια fans στο Instagram θεωρείται σημαντικός παίκτης στη βιομηχανία του στυλ.

«Αγαπώ τις γυναίκες που συνεργάζονται για την επίτευξη κοινών στόχων και για να πετύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Την ίδια ενέργεια έχω δει και στην εκπλήρωση του TEZENIS project.

Αυτό είναι που κάνει μια εταιρεία, μεγάλη: απλά υπέροχες γυναίκες που εργάζονται μαζί για άλλες σπουδαίες γυναίκες», λέει η ίδια για τη συνεργασία της με το brand TEZENIS.

Δες παρακάτω το video του λανσαρίσματος της καμπάνιας!

Read More

And More