AXDW Ημέρα 1η: Όλα όσα είδαμε στην πασαρέλα της Ελληνικής μόδας!

Παρασκευή απόγευμα και σίγουρα είσαι ενθουσιασμένη γιατι έρχεται το Σαββατοκύριακο, φαντάσου να έχεις να φορέσεις τα ωραία σου ρούχα και να βρεθείς από νωρίς το απόγευμα σε ένα event γεμάτο από μόδα!

Η Mercedes Benz Athens Xclusive Designers Week χτυπάει και πάλι και μαζί της χτυπάει και ο παλμός της Ελληνικής μόδας για τον ερχόμενο χειμώνα που επιτέλους βρήκε τον χώρο της ώστε να παρουσιάσει τις δημιουργίες των τόσο ταλαντούχων εγχώριων σχεδιαστών. Η ώρα έφτασε και ολοένα και περισσότερος κόσμος είχε συγκεντρωθεί ώστε να παρακολουθήσει τα show της πρώτης επίσημα ημέρας του θεσμού.

Το TLIFE βρέθηκε εκεί ώστε να δει και να σου μεταφέρει όλα όσα είδε και ξεχώρισε…φυσικά highlight της ημέρας η Patrica Field.


Την κορδέλα έκοψε ο Νότης με τα ρούχα του να έχουν βασικό γνώμονα τους την θηλυκότητα και την κομψή ανάδειξη της μέσα από αυτά. Στενές pencil φούστες από δαντέλα που τις συνδύασε με μοντέρνα t-shirts μπερδεύοντας έτσι το κλασικό με το καινούριο.


Φορέματα σε cocktail γραμμή από μαλλί αλλά κα φούστες που έφταναν μέχρι τη μέση της γάμπας. Δύο στοιχεία φανερά επηρεσμένα από την δεκαετία του ’60 και του ’70. Τα παλτό αγγίζουν το πάτωμα, οι κάπες αποτελούν την πιο εντυπωσιακή επιλογή για τον ερχόμενο χειμώνα στα πανωφόρια και τα μακριά αέρινα φορέματα συνεχίζουν να σαγηνεύουν στο πέρασμα τους.

Marks&Spencer

H συλλογή της Marks&Spencer για τον ερχόμενο χειμώνα έχει ρούχα casual με στοιχείο τους την πρακτικότητα.
Μπορείς να τα επιλέξεις και να τα φορέσεις από νωρίς το πρωί διατηρώντας την κομψότητα σου αλλά και να τα αλλάξεις πανεύκολα αλλάζοντας απλά αξεσουάρ.


Πουκάμισα σε κλασικές γραμμές, παντελόνια αλλά και επιλογές που κάθε γινέται πρέπει να έχει στην ντουλάπα της. Η συλλογή αυτή σαφέστατα αποτελεί μία βάση για όλες τις χειμερινές γκαρνταρόμπες.

Aslanis

Το βίντεο από πίσω έγραφε 40 χρόνια Μιχάλης Ασλάνης και η επίδειξη ξεκίνησε μαρτυρώντας από τα πρώτα κιόλας κομμάτια την καλοκαιρινή διάθεση του σχεδιαστή. Αέρινα μακριά φορέματα που παραπέμπουν σε ζεστό ελληνικό καλοκαίρι, έντονα χρώματα και μεγάλα καπέλα.


Άλλοτε πιο χίπικη διάθεση κι άλλοτε διάθεση μεγάλης divas που επιλέγει εντυπωσιακές τουαλέτες. Πολλές κεντημένες λεπτομέρειες αλλά και νυφικά που αν μη τι άλλο ξέρεις πως από πίσω τους κρύβεται ο Μιχάλης Ασλάνης.

Patrica Field

Και ξαφνικά βρεθήκαμε στη Νέα Υόρκη! Ένα show γεμάτο στιλ και όχι άδικα αφού έμπλεξε και συνδύασε τα σύνολα και τα κομμάτια από την boutique της μία από τις πιο διάσημες στιλίστριες στον κόσμο η Patricia Field. Έντονες αντιθέσεις,πρωτότυποι συνδυασμοί, χρώματα ζωηρά και prints που σίγουρα σου μένουνε καλά αποτυπωμένα στο μυαλό.


Η street style μόδα ξεδιπλώνεται μπροστά σου και εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να την ακολουθήσεις. Αναμφισβήτητα ένα show γεμάτο από εικόνα που ακόμη και η μουσική που το έντυνε σε έκανε να μην θέλεις να τελειώσει.

Read More

And More