Eva Mendes: Λανσάρει την πρώτη συλλογή της!

Βαπτισμένη Eva” από το Eva Mendes, η πρώτη συλλογή με ρούχα και αξεσουάρ της ηθοποιού είναι άμεσα εμπνευσμένη από τη δική της γκαρνταρόμπα και το ρετρό, θηλυκό της στυλ, και έχει μόλις λανσαριστεί στο κατάστημα New York & Company στην Αμερική.

Δοκιμάζοντας τα ρούχα σε μέλη της οικογένειάς της για να πάρει μια πρώτη αντίδραση, η Εύα επιμένει ότι δεν είναι μια κοινή διασημότητα που υπογράφει μια γραμμή ρούχων:

“Παίρνω αυτό που κάνω πολύ σοβαρά. Δεν υπάρχει ούτε ένα κομμάτι στη συλλογή μου που δεν θα φορούσα. Ανυπομονώ να ακούσω τη γνώμη των γυναικών, ελπίζω να μην τις απογοητεύσω».

Η συλλογή από όμορφα, θηλυκα κομμάτια, διαθέσιμα σε μια ποικιλία μεγεθών και σε προσιτές τιμές, έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν πραγματικές γυναίκες γυναίκες να αισθάνονται καλά και είναι σίγουρο ότι θα είναι μια μεγάλη επιτυχία.

Η ηθοποιός έδωσε οπαδούς της μια κλεφτή ματιά της συλλογής, όταν πήγε στο Good Morning America για να μιλήσει για τη γραμμή και το βασικό κομμάτι της φετινής σεζόν, το ροζ παλτό, το οποίο κάνει μια εμφάνιση μαζί με πουά και φλοράλ φορέματα.

Read More

And More