O Έλληνας σχεδιαστής που διαπρέπει στη Σουηδία, παρουσιάζει για 1η φορά τη δουλειά του στη χώρα του

Η διεθνής εβδομάδα μόδας Athens Xclusive Designers Week, πάντα υποστηρίζει τους Έλληνες σχεδιαστές που δρουν στο εξωτερικό και έχει φιλοξενήσει πολύ σημαντικά ονόματα της διεθνούς σχεδιαστικής σκηνής, με ελληνική προέλευση όπως οι Angelos Frentzos, Kostas Murkudis, Ioannis Guia, Thes Tziveli κα.

Στη 14η διοργάνωσή της, η AXDW έχει τη χαρά να υποδέχεται τον Πάνο Παπαδόπουλο, το σχεδιαστή που βρίσκεται πίσω από το άκρως επιτυχημένο brand PANOS EMPORIO, για πρώτη φορά στη χώρα του.
Η ιστορία του brand ξεκίνησε το 1986 και μέχρι σήμερα δημιουργεί συλλογές μαγιώ και ρούχα με βασικές αρχές την τέλεια εφαρμογή, την καινοτομία στα σχέδια και την υψηλή ποιότητα.

Πολλοί επώνυμοι αγαπούν τις δημιουργίες PANOS EMPORIO, που συνδυάζουν την απλότητα και τις σοφιστικέ απλές γραμμές, ενώ από τις αγαπημένες παρουσίες του σχεδιαστή είναι και η Έλενα Παπαρίζου, που αποτέλεσε κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του το 2004.

Η αγάπη του Πάνου για την Ελλάδα, είναι πάντα στο προσκήνιο σε κάθε του εγχείρημα, από τις ονομασίες των μαγιώ και των ρούχων του μέχρι την επιλογή τοποθεσίας για καθε καμπάνια του. Η γραμμή που έχει ακολουθήσει μέχρι σήμερα έχει συμβάλλει στο να ταυτιστεί το όνομα PANOS EMPORIO με την Ελλάδα καθιστώντας τον Πάνο Παπαδόπουλο ως έναν από τους πιο αξιόλογους πρεσβευτές της Ελλάδας στη Σκανδιναβία, αλλά και όπου φτάνει το όνομα PANOS EMPORIO (σε πάνω από 30 χώρες). Το ταξίδι του Πάνου δεν σταματά όμως στην αιθέρια αίσθηση των ρούχων και των μαγιώ με τα εξωτικά χρώματα. Εμπνευσμένος από τα ταξίδια του, επιδιώκει να μας παρασύρει αυτό το καλοκαίρι σε ένα ταξίδι αρωματικό, λανσάροντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια σειρά τριών αρωμάτων (δυο γυναικεία και ένα ανδρικό), εμπνευσμένα από τον … παράδεισο.

Η επίσημη πρώτη για την PANOS EMPORIO στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στις 18 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της 14ης AXDW.

Read More

And More