Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.11.2013 | 02:12

Ο Tommy Hilfiger παρουσιάζει την έβδομη συλλεκτική τσάντα για την ενίσχυση του Breast Health International.

Ο Tommy Hilfiger παρουσιάζει την έβδομη συλλεκτική τσάντα για την ενίσχυση του Breast Health International.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το Tommy Hilfiger Group, που ανήκει ολοκληρωτικά στην PVH Corp., ανακοινώνει με μεγάλη χαρά τη συνέχιση -για έβδομη συνεχή χρονιά- της υποστήριξης του Breast Health International κατά του καρκίνου του στήθους, με την κυκλοφορία μιας νέας συλλεκτικής τσάντας. Η 2013 ΒΗΙ καμπάνια επανενώνει τις Claudia Schiffer και Naomi Campbell μέσα από τον φακό του Patrick Demarchelier.

Τα κέρδη από τις πωλήσεις της τσάντας θα δοθούν ως δωρεά στο Breast Health International, ένα πρωτοπόρο μη κερδοσκοπικό οργανισμό που αγωνίζεται για την εξέλιξη της έρευνας και της θεραπείας του καρκίνου του στήθους.Η τσάντα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα από τις 21 Οκτωβρίου 2013.

«Είμαι πολύ περήφανος για την ετήσια συνεργασία μας με τον οργανισμό Breast Health International», δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Κάθε χρόνο, η συλλεκτική τσάντα επιτρέπει σε εμάς, στους fans και στους πελάτες μας να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητα και να συγκεντρώσουμε ένα σημαντικό ποσό για τον οργανισμό. Πάντα θαύμαζα το μοναδικό στυλ της Claudia και της Naomi καθώς και τον φωτογράφο-πρότυπο Patrick Demarchelier που μας κάνουν την τιμή να συμμετέχουν σε μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία».«Το να έχω τη δυνατότητα να συμμετέχω σε αυτή την αξιοθαύμαστη καμπάνια σημαίνει πολλά για εμένα», δήλωσε η Naomi Campbell. «Καθώς η μητέρα μου έχει υποφέρει από καρκίνο του στήθους, έχω δει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που μπορεί να προκαλέσει αυτή η αρρώστια. Είμαι φανατική υποστηρίκτρια της ενημέρωσης για την υγεία του στήθους και με τιμά το γεγονός ότι έχω την δυνατότητα να συμμετέχω στην σπουδαία δουλειά του Breast Health International».«Είμαι ευτυχισμένη που συνεργάζομαι με τον Tommy, την Naomi και τον Patrick με σκοπό την ενημέρωση και την υποστήριξη ενός τόσο υπέροχου οργανισμού» δήλωσε η Claudia Schiffer. «Ελπίζω μέσω αυτής της καμπάνιας να αυξήσουμε την αφύπνιση για τον έγκαιρο εντοπισμό της ασθένειας καθώς και την υποστήριξη των γυναικών και των οικογενειών που έχουν ανάγκη».

Η ΒΗΙ 2013, είναι μια μεσαίου μεγέθους satchel-tote cross τσάντα, σε χρώμα midnight blue core με cherry red πλαϊνές λεπτομέρειες. Φτιαγμένη από Ιταλικό pebbled δέρμα, η τσάντα εκφράζει την κλασική Αμερικάνικη cool αισθητική του Tommy Hilfiger. Το λευκό hangtag accent με το λευκό εσωτερικό φερμουάρ αποτυπώνουν τη ναυτική έμπνευση της τσάντας. Πρόσθετα στοιχεία στην τσάντα, αποτελούν μια μεγάλη εξωτερική τσέπη με μαγνητικό κλείσιμο, ένα εσωτερικό χώρισμα με φερμουάρ, μια τσέπη για κινητό τηλέφωνο καθώς και brass accents.

Η συλλεκτική τσάντα θα πωλείται προς €299 και €100 από κάθε πώληση θα πηγαίνουν απευθείας στο Fund for Living. Με αυτή την παγκόσμια πρωτοβουλία, το Breast Health International παρέχει βοήθεια στις γυναίκες με καρκίνο του στήθους και τις οικογένειες τους καλύπτοντας έξοδα ή αντιμετωπίζοντας ιδιαίτερα προβλήματα που αφορούν στην φροντίδα τους που δεν καλύπτονται από ασφαλιστικά προγράμματα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την συνεργασία με τον Tommy Hilfiger για έβδομη συνεχή χρονιά και είμαστε υπέρμετρα ευγνώμονες για την αμέριστη αφοσίωση του στον σκοπό μας», δήλωσε η Shelley Schwartz, ιδρυτικό στέλεχος και Πρόεδρος του Breast Health International. «Τα έσοδα από τις πωλήσεις της συλλεκτικής τσάντας μας βοηθούν σημαντικά στην αποστολή μας: την καλυτέρευση της ζωής για τα άτομα και τις οικογένειες που έχουν επηρεαστεί από τον καρκίνο του στήθους. Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Claudia και τη Naomi – δύο ανθρώπους όμορφους και ικανούς να εμπνεύσουν– και η φωτογράφηση του Patrick είναι απλά καταπληκτική».Q & A WITH CLAUDIA & NAOMI
Γιατί συμμετέχετε στη συνεργασία του Tommy Hilfiger με το Breast Health International?

Claudia: Είμαι πολύ περήφανη για τη συνεργασία με τον Tommy Hilfiger με σκοπό την υποστήριξη του Breast Health International. Ο καρκίνος του στήθους μπορεί να είναι καταστρεπτικός. Κάποια στιγμή στη ζωή τους, οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο θα επηρεαστούν από αυτόν, ανεξάρτητα αν είναι η μητέρα, η αδερφή, η θεία, μία φίλη ή μια συνάδελφος. Ο Tommy έχει δημιουργήσει μια μεγάλη καμπάνια όλα αυτά τα χρόνια και ευελπιστώ οι προσπάθειες μας να κάνουν τη διαφορά.

Naomi: Ο Tommy και εγώ είμαστε φίλοι για πολλά χρόνια. Όταν με προσέγγισε με αυτή τη φανταστική πρωτοβουλία ήθελα αμέσως να πάρω μέρος. Ήξερα ότι θα είναι μια θαυμάσια εμπειρία από αυτές που πραγματικά θα κάνει ουσιαστική διαφορά για ένα τόσο άξιο σκοπό.

Πως αισθάνεστε που υποστηρίζετε το Breast Health International?

Claudia: Το Fund for Living είναι μια θαυμάσια πρωτοβουλία. Ο καρκίνος του στήθους δεν επηρεάζει απλώς την ασθενή, επηρεάζει όλη την οικογένεια, την εργασία και τους φίλους. Ακόμα και τα μικρά πράγματα, όπως το να πας σε ένα ιατρικό ραντεβού ή τα παιδιά στο σχολείο αποτελούν πραγματικές προκλήσεις, αφήνοντας στην άκρη το μεγάλο κόστος της ιατρικής περίθαλψης. Το Fund for Living βοηθά οικογένειες με ανάγκες που δεν καλύπτονται από ασφαλιστικά συμβόλαια, όπως την πληρωμή του ταξί για την επίσκεψη στον γιατρό ή την πληρωμή της babysitter για να φροντίζει τα παιδιά κατά τη διάρκεια του ραντεβού. Βοηθώντας σε αυτούς τους τομείς, βοηθάμε στο να μειώνεται η πίεση και το άγχος που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στη διαδικασία αποκατάστασης.

Naomi: Είμαι υπερήφανη που υποστηρίζω ένα τόσο σεβαστό οργανισμό. Ξέρω από πρώτο χέρι πως επηρεάζει ο καρκίνος του στήθους τους ανθρώπους, τις οικογένειες και τους φίλους τους και πόσο σημαντικό είναι να βρεθούν καινούργιες αγωγές και θεραπείες. Όταν τα απλούστερα καθημερινά πράγματα μοιάζουν με μάχη, μια αίσθηση υποστήριξης όπως αυτή που προσφέρεται από τον οργανισμό Breast Health International μπορεί πραγματικά να έχει ένα θετικό αντίκτυπο.

Τι ελπίζετε να καταφέρετε με τη συμμετοχή σας στην καμπάνια?

Claudia: Ως γυναίκα, αισθάνομαι ότι είναι σημαντικό να βοηθάς άλλες γυναίκες που μάχονται με τη φοβερή αυτή ασθένεια. Έχουμε μια πραγματική ευκαιρία να βοηθήσουμε άτομα και οικογένειες που πιθανόν να μοχθούν ή χρειάζονται υποστήριξη. Ελπίζω να βοηθήσουμε να δοθεί στις γυναίκες αυτές αξιοπρέπεια, κίνητρο και η βοήθεια που έχουν ανάγκη σε τόσο δύσκολες περιόδους.

Naomi: Ακόμα και μια μικρή προσπάθεια μετράει. Αναγνωρίζω ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο σε μια νύχτα. Αυξάνοντας όμως την αναγνωρισιμότητα και διαδίδοντας το μήνυμα, μπορούμε σίγουρα να αλλάξουμε ζωές μία προς μία. Ελπίζω επίσης ότι οι γυναίκες θα δουν αυτή την καμπάνια και θα αποφασίσουν να εξεταστούν. Πάντα πίστευα ότι «αυτό δεν θα τύχει σε μένα», αλλά τελικά μπορεί και να συμβεί. Η εξέταση είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας.

Πώς σας έχει επηρεάσει το ζήτημα του καρκίνου του στήθους?

Claudia: Φαίνεται ότι σχεδόν όλοι έχουν ένα παράδειγμα για το πώς ο καρκίνος του στήθους έχει επηρεάσει τους ίδιους ή κάποιους γνωστούς τους. Το να δουλεύω για την επαγρύπνηση για τον καρκίνο είναι κάτι που αγγίζει την καρδιά μου.

Naomi: Ο καρκίνος του στήθους με έχει επηρεάσει σε πολλά επίπεδα, κυρίως επειδή η μητέρα μου είναι από τις γυναίκες που κατάφεραν να ξεπεράσουν τον καρκίνο του στήθους. Διαγνώστηκε το 2005, υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και μαχόταν επί χρόνια. Τίποτα παρόμοιο δεν είχε συμβεί στην οικογένεια μου και χρειάστηκε να κάνουμε εκτενή έρευνα για να βρούμε όλες τις πτυχές της θεραπείας. Ξέρω πόσο ολέθρια μπορεί να γίνει η ασθένεια και ελπίζω ότι μπορούμε πραγματικά να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που πάσχουν.

Πώς ήταν η εμπειρία του να δουλεύετε μαζί?

Claudia: Όπως πάντα, πολύ διασκεδαστική. Είναι σαν να δουλεύεις με κάποιο μέλος της οικογένειας σου, αφού γνωριζόμαστε για πάνω από 20 χρόνια. Η ενέργεια στο πλατό ήταν εκπληκτική. Πάντα περνάμε καταπληκτικά μαζί, ειδικά όταν γνωρίζουμε ότι όλα αυτά γίνονται για ένα τόσο σημαντικό σκοπό.

Naomi:
Ήταν σαν μια επανασύνδεση παλιών φίλων, γνωριζόμαστε χρόνια και έχουμε αρκετές εμπειρίες μαζί. Η Claudia και εγώ δουλεύαμε μαζί όταν κανένας δεν γνώριζε τα ονόματα μας. Ο Patrick με έχει φωτογραφήσει πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια. Άλλωστε έχω υπάρξει επανειλημμένα μοντέλο του Tommy.

Τι το ιδιαίτερο έχει η τσάντα?

Claudia: Αγαπάω το κλασικό κόκκινο, άσπρο και μπλε συνδυασμό, είναι αντιπροσωπευτικό αμερικάνικο Tommy Hilfiger look. Μου αρέσει επίσης και το οργανωμένο και ευρύχωρο εσωτερικό της. Έχοντας τρία παιδιά, πάντα κουβαλάω μαζί μου πολλά πράγματα, έτσι η τσάντα αυτή είναι πολύ πρακτική χωρίς να είναι ογκώδης.

Naomi:
Είναι μια κλασική τσάντα που ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Δεν είναι απλά κομψή και πολλαπλών χρήσεων, αλλά μια τσάντα με σκοπό.

Που θα κρατάγατε την τσάντα?

Claudia:
Πιστεύω πως η τσάντα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επίσημες ή ανεπίσημες περιστάσεις. Θα την κρατούσα αφήνοντας τα παιδιά στο σχολείο, σε γεύμα με φίλους ή ταξιδεύοντας.

Naomi:
Πιστεύω πως η τσάντα είναι κλασική και πολλαπλών χρήσεων. Κάθε γυναίκα μπορεί να τη συνδυάσει σε κάθε περίσταση.


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Me, Myshelf and I με την Κορίνα Βρούσια! Τι καλλυντικά θα βρεις στο σπίτι μιας beauty addict που αγαπά τα ταξίδια;
THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!
ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΙΛΑ; Ο Δ. Γρηγοράκης και η ομάδα του απαντούν στις ερωτήσεις σου!
Χριστούγεννα ήρθαν πάλι: Κάνε ένα “δώρο” στο σπίτι σου με αυτά τα εκπληκτικά γιορτινά trends!
Top 10