Η Zeus+Dione επεκτείνεται στη διεθνή αγορά!

Μία δυνατή σεζόν ξεκίνησε για το ελληνικό Fashion Brand Zeus+ Dione με την δυνατή παρουσία του στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και του Λονδίνου. Και ενώ βρίσκεται ένα μόνο χρόνο στη προσκήνιο κατάφερε να επεκταθεί και στη διεθνή αγορά με μεγάλη επιτυχία, έχοντας στο πλευρό της την αγγλική εταιρία Polly King & Co.

/

Το σόου της Maria Grachvogel σηματοδότησε την πρώτη παρουσία της Zeus+Δione στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου. Τα δερμάτινα σανδάλια και οι πλατφόρμες του οίκου συνόδευσαν τα ρομαντικά και ανάλαφρα σύνολα της σχεδιάστριας, προσθέτοντας σε αυτά μία νότα από την ελληνική κληρονομιά. Ανάμεσα σε αυτούς που γνώρισαν την συλλογή καλοκαιρινών σανδαλιών της Zeus+ Δione ήταν η ηθοποιός Emma Thompson, η παρουσιάστρια Laura Whitmore και η πασίγνωστη Poppy Delevingne.

/

Λίγες μέρες μετά, στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, η Zeus+Δione παρουσίασε στο ‘Bastille Design Center’, την πρώτη ολοκληρωμένη συλλογή της για το καλοκαίρι του 2014. Η πηγή έμπνευσης προέρχεται από τους αρχαίους ελληνικούς ναούς που τόσο γενναιόδωρα απλώνονται γύρω μας και τη νέα τους δομή σαν αποτέλεσμα μιας αφαιρετικής διαδικασίας κατά το πέρασμα των χρόνων, υπηρετώντας με αυτό τον τρόπο τον τίτλο«The deconstruction of the temple», δηλαδή «Η αποδόμηση του ναού». Πλούσιες υφές αποτελούμενες από πολυτελές μετάξι, καθαρό βαμβάκι και χειροποίητα κεντήματα σε γήινες αποχρώσεις ισσοροπήσαν με τις μοντέρνες αφαιρετικές και καθαρές δομές των ρούχων.

/

Η καλοκαιρινή κολεξιόν είχε ευρεία αποδοχή και έτσι, σε λίγους μήνες, κορυφαία fashion stores στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Παρίσι, το Μιλάνο, την Κωνσταντινούπολη, το Beverly Hills, τα Αραβικά Εμιράτα και το Ισραήλ θα έχουν χρώμα Ελλάδας μέσα από τα σχέδια, τις γραμμές και τις πρώτες ύλες της Zeus+ Δione!

Read More

And More