H Eva Longoria με Folli Follie!

Η Eva Longoria, ιδρύτρια του Global Gift Foundation και οικοδέσποινα του The Global Gift Gala που πραγματοποιήθηκε στην Marbella της Ισπανίας, παρευρέθηκε σε εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώθηκε από τον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό SOS Foundation. Μέσα από την πρωτοβουλία αυτή, στόχος ήταν η ενίσχυση του βρεφοκομείου «Ketty» που έχει ιδρύσει το SOS Foundation στην Σενεγάλη, με την υποστήριξη της Folli Follie. Η Eva Longoria παρευρέθηκε φορώντας το συλλεκτικό βραχιόλι Carma της Folli Follie για το SOS Foundation, που θα παρουσιαστεί επίσημα τον Οκτώβριο του 2013 στην Ισπανία.

H επιτυχημένη συλλογή Carma της Folli Follie ανανεώνεται και αποκτά μια πιο funky πινελιά μέσα από μια ολοκληρωμένη πρόταση από βραχιόλια, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια. Σε πλήρη συμφωνία με την Byzantine-chic τάση που κυριάρχησε στα shows για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2013-14, η ολοκληρωμένη συλλογή Carma διαθέτει όλα εκείνα τα σχεδιαστικά στοιχεία που κάνει τα fashion κομμάτια να ξεχωρίζουν.

Αναμειγνύοντας στοιχεία Ελληνικά και ανατολίτικα, αυτά τα κοσμήματα δίνουν έμφαση στην λεπτομέρεια και μπορούν να χαρακτηριστούν από κλασικά έως και edgy. Επιλέξτε το στιλ που σας εκφράζει καλύτερα και φροντίστε να σας συνοδεύει πάντα καλό κάρμα, αντλώντας έμπνευση από τον ιδιαίτερο συμβολισμό του σταυρού.

Read More

And More