British Fashion Awards 2013: Τι φόρεσαν οι επώνυμες στο κόκκινο χαλί

Στο Λονδίνο πραγματοποιήθηκαν τα British Fashion Awards χθες βράδυ και από την λαμπερή βραδιά δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι πιο stylish Βρετανίδες. Η Alexa Chung επέλεξε ένα φόρεμα από την Designer of the Year 2012, Stella McCartney, η Rita Ora επέλεξε Vivienne Westwood ενώ η Laura Bailey φόρεσε Roksanda Ilincic.

Ήταν όμως μια μεγάλη βραδιά και για οίκο Burberry, καθώς όχι μόνο κέρδισε το Designer Brand of the Year και το Menswear Designer, αλλά και μια πληθώρα stars επέλεξαν να εμφανιστούν με δημιουργίες του στο event, οπως η Sienna Miller, ο Tom Sturridge και η Suki Waterhouse.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τις celebrities που περπάτησαν στο red carpet των Brit Awards 2013!

/
H Kate Moss επέλεξε για τη βραδιά ένα δερμάτινο Alexander McQueen φόρεμα και το συνδύασε με μαύρες Christian Louboutin γόβες και ένα λευκό γούνινο παλτό. Το μοντέλο βραβεύτηκεμε το “Special Recognition Award” από το φίλο της Marc Jacobs.

/
Η Gwyneth Paltrow φορώντας ένα Prada φόρεμα, παρέδωσε στη Miuccia Prada το “International Designer of the Year Award”.

/
H Alexa Chung φόρεσε ένα μίνι Stella McCartney φόρεμα για να παραδώσει το British Style Award στον Harry Styles. Η Alexa έχει ήδη κερδίσει το συγκεκριμένο βραβείο 3 φορές.

/
Η Rosie Huntington-Whiteley εμφανίστηκε με ένα super chic κοστούμι, Antonio Berardi.

/
Η Poppy Delevingne φόρεσε ένα Emilia Wickstead printed φόρεμα.

/
Ο Tom Sturridge και η Sienna Miller φόρεσαν Burberry. Η Sienna έδωσε στον Christopher Bailey το βραβείο “Designer Brand of the Year” για τη δουλειά του στη Burberry.

/
H Rita Ora φορώντας ένα Vivienne Westwood μεταλλικό φόρεμα παρέδωσε στον Nicholas Kirkwood το “Accessory Designer of the Year award”.

/
Η Suki Waterhouse φόρεσε ένα Burberry γαλάζιο φόρεμα και το συνδύασε με ένα Smythson clutch. The model presented Simone Rocha with her Emerging Womenswear Designer award.

/
Η Daisy Lowe φόρεσε ένα custom-made Erdem φόρεμα με ένα Mulberry clutch.

/
H Clémence Poésy επέλεξε ένα maxi Erdem φόρεμα.


Η Laura Bailey φόρεσε ένα ροζ Roksanda Ilincic φόρεμα και το συνδύασε με εκρού ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Read More

And More