H Aλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι η μούσα των Celebrity Skin

Ανήσυχη, καλλιτεχνική φύση. Ο Δημήτρης Στρέπκος των Celebrity Skin, για άλλη μια φορά, άρχισε τα δημιουργικά παιχνίδια. Αυτή τη φορά με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου… Επιβλητική, πραγματική diva και πιο γοητευτική από ποτέ!

“Τα ρούχα, εκτός του γκρι φορέματος που είναι από την προηγούμενη collectiοn, είναι από τη φετινή χειμερινή συλλογή των Celebrity Skin και με μεγάλο ενθουσιασμό θα την παρουσιάσουμε στο Athens Exclusive στις 24 Οκτωβρίου. Στο show όπως έγινε και πέρυσι θα συμμετέχουν πολλές γυναίκες από το χώρο του θέατρου. Φυσικά ανάμεσά τους θα είναι και η Αλεξάνδρα, η οποία είναι φίλη και μούσα μας¨.

Γιατί την Αλεξάνδρα; Την τον γοήτευσε τόσο στην προσωπικότητά της, στην εμφάνισή της και προκάλεσε την έμπνευση;
“Η Αλεξάνδρα εκτός της φιλίας μας, είναι μια γυναίκα συγκλονιστικά όμορφη με έναν αέρα με πολύ class. Στοιχεία που ταίριαζαν απόλυτα με το concept της φωτογράφισης που ήταν να ενσαρκώσει μια diva του Ηollywood. Μου αρέσει πολύ ως γυναίκα και πιστεύω πως η ομορφιά της δεν έχει φωτογραφηθεί όσο θα έπρεπε κι αυτό θέλαμε να αναδείξουμε και μέσα από την φωτογράφιση. Μέσα σε δύο ώρες από τα 10 looks κάναμε 35 λήψεις εκ των οποίων δεν μπορούσαμε να διαλέξουμε ποιά είναι η καλύτερη. Με αρκετή δυσκολία καταλήξαμε στις 12 επικρατέστερες. Η Αλεξάνδρα στο ρόλο του μοντέλου είναι πάρα πολύ καλή και πιστεύω κακώς που δεν την έχουν χρησιμοποιήσει κι άλλοι!”

Ποιος είναι ο λόγος που επέλεξες για να ενσαρκώσει τους 10 αυτούς ρόλους μια ηθοποιός κι όχι μια επαγγελματίας μοντέλο; Έχει κάποια σχέση με την έντονη θεατρικότητα των ρούχων;
Πριν ασχοληθώ με το design των ρούχων ήμουν ενδυματολόγος στο θέατρο σε παραστάσεις. Δουλεύω στο θέατρο τα τελευταία 15 χρόνια οπότε για μένα είναι απόλυτα φυσιολογικό τα ρούχα μου να έχουν έντονα θεατρικά στοιχεία αλλά και να συνεργάζομαι με ηθοποιούς. Τόσα χρόνια έντυνα ηθοποιούς και είναι λογικό να αισθάνομαι πολύ καλά στη συνεργασία μαζί τους. Το βρίσκω ανούσιο να επιλέξω ένα μοντέλο και να του ζητήσω να υποδυθεί όταν μπορώ να έχω μία επαγγελματία ηθοποιό να το κάνει και να είναι πολύ πιο ενδιαφέρον. Η Αλεξάνδρα έχει όλη αυτή την κουλτούρα της ηθοποιού που μεταμορφώνει την όλη φωτογράφιση σε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον.

Γιατί κατέληξες στα συγκεκριμένα ρούχα από τη συλλογή σου;
Η επιλογή των ρούχων έγινε με κριτήριο τις εικόνες που ήθελα να δω την Αλεξάνδρα να ενσαρκώνει. Να δημιουργήσω κάποιες εικόνες επάνω στην Αλέξανδρα. Όπως την φαντάζομαι εγώ. Ως Celebrity skin επηρεαζόμαστε πολύ από το Hollywood glamour και η Αλεξάνδρα για τις ανάγκες της φωτογράφισης είναι μια diva, λίγο πιο μοντέρνα, λίγο πιο extreme που θα την δείτε και σε άλλες φωτογραφίες να φοράει ένα jacket κι να έχει τα πόδια της γυμνά. Ήθελα να την δω μέσα σε διάφορους ρόλους και μέσα σε δύο ώρες υποκρίθηκε δέκα διαφορετικούς ανθρώπους. Διατηρώντας πάντα την ομορφιά της. Η Αλεξάνδρα είναι συγκλονιστικά όμορφη!

Θα έχουμε κι άλλες εκπλήξεις;
Θα σου δώσω ένα preview… Στο show δεν θα συμμετέχει μόνο η Αλεξάνδρα. Θα είναι κι άλλες ηθοποιοί όπως ήταν και πέρυσι. Φέτος η μεγάλη έκπληξη είναι πως θα είναι δύο μεγάλες ντίβες του θεάτρου. Η μία είναι η μεγαλύτερη diva που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Αθήνα και δεν έχει φωτογραφηθεί ποτέ πριν για κάποιον designer.

***H φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε για editorial ξένου περιοδικού. Και επειδή είναι ομαδική δουλειά και αξίζει να αναφερθούν όλοι οι συντελεστές…

Makeup: Κατερίνα Κοντογιωργου, Μαλλιά: Νικόλας Μπαλιαλιος
Φωτογράφος: Φένιας Λαμπροπούλου.

Read More

And More