A. Jolie: “Ένιωθα σαν μικρό κοριτσάκι που φοράει τα ρούχα της μαμάς του”

Η ταινία “The Tourist” είναι από εκείνες τις ταινίες που ξέρεις από την πρώτη στιγμή ότι θα βρίσκονται στα Όσκαρ σε διάφορες κατηγορίες ανάμεσα στις οποίες και η Costume Design!

Οι ενδυματολογικές επιλογές της ταινίας έγιναν από τη διπλά βραβευμένη με Όσκαρ Κολίν Άτγουντ, που συγκέντρωσε με τη δεκαμελή ομάδα της κοστούμια από την Αγγλία, τις ΗΠΑ και την Ιταλία. Κάθε κομμάτι επιλέχθηκε συγκεκριμένα για να αναδείξει τη μοναδικότητα του εκάστοτε χαρακτήρα. Για τον Τζόνι Ντεπ – με τον οποίον έχει επανειλημμένα συνεργαστεί – η Άτγουντ κατευθύνθηκε σε κλασικές λύσεις (γκρι κοστούμι, λευκό πουκάμισο, σκούρα γραβάτα) που παραπέμπουν σε ένα συνηθισμένο τύπο, ενώ για την Αντζελίνα Τζολί κατέφυγε σε ακραία θηλυκές και δυναμικές επιλογές, οι οποίες σχεδιάστηκαν ειδικά για την πρωταγωνίστρια, εκτός από ένα vintage φόρεμα Charles James του 1950.

Η ίδια η Angelina δήλωσε ότι της άρεσαν πάρα πολύ τα κοστούμια αλλά ένιωθε σαν μικρό κοριτσάκι που παίζει με τα ρούχα της μαμάς της! Για τις ανάγκες του ρόλου έπρεπε να φοράει πολύ συχνά γάντια τα οποία άλλαζε κάθε τόσο γιατί τα λέρωνε μια και δεν έχει συνηθίσει να ντύνεται τόσο επίσημα!

Δες εδώ τις φωτογραφίες από την ταινία:



Τα παπούτσια της ήταν όπως πάντα Salvatore Ferragamo και μπορείς να τα δοκιμάσεις στο κατάστημα Salvatore Ferragamo στον 1ο όροφο του Golden Hall (Τηλ: 210-3356477).

Πως σου φαίνεται;

Read More

And More