Έλληνας ο νικητής του Who is on next prize

Κάθε Ιούλιο κι αφού ολοκληρωθούν τα fashion weeks η editor της ιταλικής Vogue Franca Sozzani μαζί με την πρόεδρο της Fendi, Silvia Venturini, διοργανώνουν τον ετήσιο διαγωνισμό “Who is On Next Prize”. Στο διαγωνισμό συμμετέχουν 7 ανερχόμενοι σχεδιαστές όπου παρουσιάζουν τις Ready to Wear δημιουργίες τους όπως και 4 σχεδιαστές αξεσουάρ.

Φέτος ο τυχερός του έβδομου διαγωνισμού “Who is On Next Prize” είναι o Έλληνας Αngelos Bratis ο οποίος εντυπωσίασε με τις δημιουργίες του και απέσπασε το πρώτο βραβείο.

Πέρα από τη μεγάλη προβολή και τη σημαντική εμπειρία ο Angelos θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τη συλλογή του και στην Ιταλική Vogue αλλά και να συμμετέχει παρουσιάζοντας τη συλλογή του στο Fashion Week του Μιλάνου το Σεπτέμβριο.

Ο ίδιος δήλωσε μετά τη νίκη του πως είναι πραγματικά μοναδική η εμπειρία συμμετοχής σε έναν τέτοιο διαγωνισμό και περιέγραψε τη στιγμή που ήταν μέσα στο δωμάτιο με τους κριτές ως εξής: “Ξαφνικά βρίσκεσαι σε ένα δωμάτιο κι έχεις απέναντι σου ανθρώπους που ονειρευόσουν μια ζωή να συναντήσεις και να τους παρουσιάσεις τη δουλειά σου. Έχεις 15 λεπτά να εξηγήσεις όπου συνειδητοποιείς πως οι εξηγήσεις είναι περιττές”.

Συγχαρητήρια στον Angelo που κατάφερε να ξεχωρίσει με το ταλέντο του! You make us proud!

Read More

And More