O Armani βαθμολογεί τους star!

Είναι σίγουρο πως όταν ντύνεσαι και βάφεσαι, στο πίσω μέρος του μυαλού σου έχεις να αρέσεις. Και η στιλιστική σου επιλογή, αλλά φυσικά κι εσύ ολόκληρη θέλεις να αποσπάς πάντα βλέμματα και θετικές κριτικές. Πόσω μάλλον εάν έχεις δώσει μια μικρή περιουσία κι έχεις πάει και σε βλέπει όλος ο κόσμος. Το άγχος των star!

Και φαντάσου την άλλη μέρα, όπου πέρα από τους γνώστεις ή ακόμα και τους ανίδεους που θα εκφέρουν την άποψή τους θα σε δει και ο ίδιος ο σχεδιαστής! Πόσο στρεσάρισμα να αντέξει κάποιος;

To περιοδικό W κάλεσε το Giorgio Armani να βαθμολογήσει ποιές star της μουσικής σκηνής έχουνε φορέσει καλύτερα τις δημιουργίες του.

Πάμε να δούμε το top 5…

Στο νούμερο 1 έβαλε την Jennifer Lopez με τη λευκή από οργάντζα δημιουργία του. Η Jennifer τη φόρεσε για την τελετή των Oscar 2010 κι ο ίδιος είπε πως έμοιαζε με όνειρο.

Στη θέση νούμερο 2, η Alicia Keys στη περιοδεία της Freedom Tour, 2010 χωρίς ο ίδιος να κάνει κάποιο περαιτέρω σχόλιο.

Στην θέση νούμερο 3, η Katy Perry στα Grammy Awards 2011 οπου είπε πως εμπνεύστηκε το φόρεμα από την ίδια την Katy αφού σου δίνει αυτή την αίσθηση καλού και κακού μαζί. “Ηταν ένας πονηρός άγγελος”.


Στην τέταρτη θέση ο Ricky Martin για το Musica+ Alma +Sexo World Tour 2011 όπου του φόρεσε μαύρα γιατί πιστεύει πως μέσα του υπάρχει και μία πιο σκοτεινή πλευρά.

Kαι τέλος, στην 5η θέση η Tina Turner για την world tour της, ’50th Anniversary’ το 2008. Ο σχεδιαστής δήλωσε πως ήθελε με την επιλογή του αυτή να δείξει πόσο φυσικά δυναμική είναι στη σκηνή η καλλιτέχνης.

Ο Giorgio ψήφισε τους 5 τραγουδιστές που φόρεσαν καλύτερα τις δημιουργίες του φυσικά αναπτερώνοντας το ηθικό της Jennifer Lopez και απογοητεύοντας πολλούς που έμειναν εκτός λίστας.

Θέλουμε τη γνώμη σου. Ποια πιστεύεις ότι φόρεσε καλύτερα τις δημιουργίες του Giorgio Armani;

Read More

And More