Αντιμετώπισε το κρύο με στιλ! Θα χρειαστείς 3 με 15 ευρώ…

Ο βασικός λόγος που λατρεύω το χειμώνα συγκριτικά με κάθε άλλη εποχή είναι ό,τι μπορώ να εμπλουτίσω τα καθημερινά μου looks με αφράτα κασκόλ, ζεστά γάντια, παιχνιδιάρικα σκουφιά και φυσικά τα αγαπημένα earmuffs!

Το παιχνίδι με τα αξεσουάρ σε κρατάει ζεστή ενώ μπορεί να προσδώσει χρώμα σε κάθε εμφάνιση! Οι μονοψήφιοι δείκτες του υδράργυρου είναι μια πολύ καλή αφορμή για να προσθέσεις νότες χιούμορ στο καθημερινό σου στιλ με αστεία σκουφιά, χρωματιστά γάντια και αξεσουάρ… αυτιών!
Μην ξεχνάς ότι οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες χαλαρώνουν τους κανόνες της fashion police δίνοντας ελαφρυντικά για ετερόκλητους συνδυασμούς!


Earmuffs Achilleas Accessories, 9.00€
To πιο παιχνιδιάρικο αξεσουάρ του χειμώνα! Μπορείς να το φορέσεις για να προστατέψεις τα αυτιά σου χωρίς όμως να καταστρέψεις το χτένισμα σου, όπως θα έκανες με ένα σκούφο.


Γάντια Fullah Sugah by Skondras, 3.00€
Τα γάντια σε γκρι χρώμα ταιριάζουν σε κάθε look! Προτίμησε τα μάλλινα γιατί εκτός από ζεστά είναι και πιο άνετα! Η γούνα στο τελείωμα θα προσθέσει μια νότα πολυτέλειας στην τελική εικόνα.

Τραγιάσκα Alexi Andriotti, 10,90€
Προτίμησε την τραγιάσκα από το σκούφο μια και δίνει μια πολύ πιο κομψή νότα στο look σου και ταιριάζει περισσότερο σε outfits γραφείου από ότι τα νορβηγικά σκουφιά.

Γάντια Alexi Andriotti, 15.00€
“Τα Κίτρινα Γάντια”! Φόρεσέ τα αλλά πρόσεξε που θα τα αφήσεις για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις όπως στην ελληνική ταινία του ’60. Plus: Οι μέρες με κρύο και βροχή δεν είναι δικαιολογία για να βγάλεις το χρώμα από τη ζωή σου!



Γάντια Achilleas Accessories, 4.00€

Οι μαρινιέρες είναι παντού! Όχι μόνο στα αγαπημένα σου τοπ, αλλά και στα αξεσουάρ του χειμώνα!


Σκούφος Achilleas Accessories, 4.40€
Εάν φοβάσαι ότι ο σκούφος θα τονίσει τα μάγουλά σου, στερέωσέ τον ψηλά στο μέτωπο αφήνοντας εκτεθειμένες τις ρίζες των μαλλιών.


Κασκόλ Achilleas Accessories, 5.00€
Τα γήινα χρώματα εναρμονίζονται με το κύμα των κρύων ημερών! Προτίμησε να τα συνδυάζεις με πιο ζεστούς τόνους όπως το πορτοκαλί!


Κασκόλ Fullah Sugah by Skondras, 5.18€
Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί στιλιστικοί οδοί για να φορέσεις ένα κασκόλ! Δες εδώ τους 10 τρόπους που σου προτείνει η fashion editor του ΤLIFE.

Κασκόλ Alexi Andriotti, 9.90€
Τα κασκόλ με έντονα χρώματα χρειάζονται μια πιο “λιτή” βάση! Προτίμησε να τα συνδυάσεις με μονόχρωμα πουλόβερ και απόφυγε τη μίξη πολλών prints.

Κασκόλ Alexi Andriotti, 13.90€
Οι ρίγες είναι ένα παιχνίδι που αγαπά ιδιαίτερα η μόδα. Εκμεταλλεύσου ένα ριγέ κασκόλ για να δώσεις στην εμφάνισή σου μια ξεχωριστή πινελιά.

Read More

And More