Από που ψωνίζει η V. Beckham; Ποιές celebrities παρακολουθεί; Τι μόλις ψώνισε; Όλα της τα μυστικά!

Η Victoria Beckham έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό Marie Claire και μίλησε γιατί άλλο για την μόδα. Οι γυναίκες την αγαπούν και το ξέρει καλά και δεν χάνει λεπτό την ευκαιρία να μοιράζεται μαζί τους όλα τα fashion μυστικά της.

Στην ερώτηση ποιό είναι το μεγαλύτερο όνειρο της η ίδια δήλωσε: ” Nα δω τον κόσμο μέσα από τα μάτια της Muccia Prada. H Muccia Prada, είναι απόλυτα προοδευτική και σε κάθε σεζόν αποδεικνύει πόσο αστείρευτο είναι το ταλέντο της με ολοκαίνουριες πρωτοποριακές δημιουργίες. Δεν την ξέρω καλά, την γνώρισα πρόσφατα και είναι μεγάλη μου τιμή”.


Mε φόρεμα Alexander Wang που μπορεί να γίνει δικό σου με ένα κλικ εδώ

Δεν δίστασε να παραδεχτεί πως παρακολουθεί το στιλ της Kate Bosworth και της Clemence Poesy τοοποίο είναι απόλυτα girlie και της έχει δημιουργήσει εμμονή. Ενώ η ίδια θαυμάζει και θα ήθελε να αντιγράψει το στιλ την Tilda Swinton. “Είναι γνώστης της μόδας και φαίνεται. Είναι γεμάτη αυτοπεποίθεση και θα ήθελα πολύ να σχεδιάσω ρούχα για εκείνη”.

Το ενδιαφέρον της συνέντευξης αποκορυφώνεται όταν απαντάει στην ερώτηση τι δεν θα φορούσε ποτέ έξω στο δρόμο. “Δεν θα με δεις ποτέ να κυκλοφορώ με φόρμες. Αγαπάω πάρα πολύ την μόδα για να με δεις να βγω έξω με φόρμες. Όπως και με μπότες UGG. Τις φοράω μόνο στο σπίτι μου”.

Ποιά ήταν η τελευταία της αγορά; “Aγόρασα Prada γόβες στο χρώμα της μέντας από την συλλογή Άνοιξη- Καλοκαίρι 2012”.


Mε φόρεμα Victoria Beckham που μπορείς να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ

Ποιές είναι οι fashion εμμονές της; “Τα ρούχα Prada. Οι τσάντες και οι καμπαρντίνες του οίκου Hermes. Κι έχω μεγάλο πάθος να αγοράζω συλλεκτικές Kelly και Birkin τσάντες σε δημοπρασίες”.

Aπό που όμως της αρέσει να ψωνίζει; ” Είμαι τεράστια fan του Νet-a-Porter.com από το οποίο ψωνίζω σχεδόν τα πάντα. Μου αρέσει πάρα πολύ το βράδυ αφού κοιμηθούν τα παιδιά να επισκέπτομαι τον οnline shopping προορισμό με τις ώρες. Λατρεύω την ιδέα πως μπορώ ότι ώρα θέλω εγώ, με την ησυχία μου, να ψωνίζω αυτά που θέλω και να έχω την δυνατότητα άμα αλλάξω γνώμη να τα επιστρέψω πίσω. Αυτό είναι η απόλυτη ελευθερία κινήσεων για εμένα”.

Read More

And More