Η νέα collection της Claudia Schiffer

Η Claudia Schiffer δημιούργησε τη δική της σειρά ρούχων την οποία και παρουσίασε στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι απ’ όπου κι απέσπασε πολύ καλές κριτικές. Σίγουρα δεν είναι η πρώτη celebrity που είχε αυτήν την ιδέα είναι όμως από τα λίγα top models που εστίασαν τη δημιουργία της συλλογής τους στη λειτουργικότητα. Η collection αποτελείται από κομμάτια πρακτικά και chic με βασικό τους ύφασμα το cashmere.

H Claudia, κρίνοντας εξ ιδίων, ήθελε να δημιουργήσει μια σειρά που να μπορεί να φορεθεί από το πρωί δίνοντας τη δυνατότητα να μην χάνεις ποτέ το στιλ σου.«Δεν έχω χρόνο να σκέφτομαι κάθε πρωί το τι να φορέσω ώστε να πάω το παιδί στο σχολείο και μετά να τρέχω σε επαγγελματικά ραντεβού. Ήθελα μία σειρά που να σε κάνει να νιώθεις άνετα χωρίς να χάνεις λεπτό το στιλ σου».

Παρόλο που η σειρά είναι βασισμένη στην ευκολία και στην πρακτικότητα η ίδια δεν έκρυψε πως το δημιουργικό κομμάτι τη δυσκόλεψε. Δεν ήταν εύκολο στην αρχή να αποδώσει στο χαρτί τα σχέδια που είχε στο μυαλό της. Τα κατάφερε όμως και η σειρά όπως και το δικό της site όπου θα μπορεί κανείς να δει και να αγοράσει κομμάτια της σειράς, είναι πλέον πραγματικότητα.

Το site από τις 15 Ιουλίου είναι σε λειτουργία φέροντας το όνομα της δημιουργού. Ενώ το online shopping θα είναι σε διαθεσιμότητα από τις 15 Αυγούστου. Προς το παρόν η collection διατίθεται σε αποκλειστικότητα στο concept store του Παρισιού Colette απο το site του οποίου μπορούν κομμάτια της συλλογής να γίνουν δικά σου. www.colette.fr

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο www.ClaudiaSchiffer.com

Read More

And More