Δωρεάν σεμινάρια “Do it Yourself”

Ξεκίνησε τη νέα χρονιά με δημιουργικά απογεύματα στο LU Creative Studio στο Θησείο. Από την Δευτέρα 24 μέχρι την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου θα έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις Δωρεάν όλα τα σεμινάρια χειροποίητης δημιουργίας που θα τρέξουν στο εργαστήριο την άνοιξη (Φεβρουάριο-Απρίλιο 2011). Μάθε πως να δημιουργείς μόνη σου κοσμήματα, αξεσουάρ, ρούχα και τσάντες, ανακυκλώνοντας και αξιοποιώντας τα παλιά αγαπημένα σου κομμάτια.

Διάλεξε ανάμεσα σε κατασκευή κοσμήματων (faux bijoux), τεχνική Felting και Macrame, τη δημιουργική ραπτική για κατασκευή αξεσουάρ από ύφασμα και δέρμα, την ανακύκλωση και μεταμόρφωση ρούχων μέχρι και την κατασκευή τσάντας. Δοκίμασε επίσης τα σεμινάρια καλλιτεχνικής φωτογραφίας και εισαγωγής στη ζωγραφική.

Η ομάδα του LU σε περιμένει στο πανέμορφο νεοκλασσικό, δίπλα στον πεζόδρομο του Θησείου για να μοιραστεί μαζί σου πολύτιμες πληροφορίες, πρωτότυπες τεχνικές και απλές εφαρμογές για να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου δημιουργικά και να ανακαλύψεις νέους τρόπους χαλάρωσης και εκτόνωσης.

Το LU Creative Studio θα είναι ανοιχτό για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής από την Δευτέρα 17 μέχρι και την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, καθημερινές από τις 17.00-20.00

Αμφικτύονος 23, Θησείο, Τ. 210 3411271, info@lucreativestudio.gr, www.lucreativestudio.gr
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαριλού Νικολάου

Read More

And More