Έκθεση ιστορικών κοσμημάτων και υψηλής ραπτικής.

Μία μοναδική έκθεση για τα ελληνικά δεδομένα είναι η παρουσίαση από ρούχα υψηλής ραπτικής αλλά και ιστορικών κοσμημάτων.

Στην αίθουσα Περιοδικών εκθέσεων του Μουείου Κοσμήματος συγκεντρώθηκαν συλλογές του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος Β. Παπαντωνίου στο Ναύπλιο και του Μουσείου Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη στην Αθήνα όπου θα παρουσιάζονται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Μέσα στην έκθεση εκτός από τα σπουδαία και συλλεκτικά κοσμήματα ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει μέσα στο χρόνο και να δει μαζί με τα κοσμήματα ρούχα υψηλής ραπτικής. Αλλά και να συνδυάσει το σύγχρονο με το παλιό. Όπως τα κοσμήματα από τις λεγόμενες ‘Αρχαιολογικές Συλλογές’ του Ηλία Λαλαούνη του 1957 συνδυάζονται με ένα tailleur της Coco Chanel της ίδιας δεκαετίας, όπως ακριβώς φορέθηκαν από γυναίκες-είδωλα του στιλ όπως η Liz Taylor και η Jackie Kennedy Onassis.

Δες φωτογραφίες


soyleiman κόσμημα


Λιβανού


Παλαιολιθικό


Rabanne


Aραβουργήματα

Αυτή η έκθεση θα συνεπάρει το κοινό αφού οι εκπλήσεις και οι ιδιαίτερα ανατρεπτικοί συνδυασμοί προκαλούν συγκίνηση στους λάτρεις της μόδας και του κοσμήματος. Μην την χάσεις!

Read More

And More