Ψάξαμε, βρήκαμε, φωτογραφίσαμε! Τα hot spots του shopping που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου

Το TLIFE πάει για ψώνια και σε παίρνει μαζί του! Αποφασίσαμε να ψάξουμε για τα πιο εντυπωσιακά, τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια που μπορούμε να βρούμε και φυσικά τα απαθανατίσαμε για να τα μοιραστούμε μαζί σου! Εάν αναζητάς νέες διευθύνσεις που θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις το στιλ σου, ακολούθησε μας!

WALM

Κολωνάκι… Ανηφορίζoντας τη Χάρητος στο νούμερο 8 θα κοιτάξεις δεξιά και θα βρεθείς μπροστά από ένα κατάστημα εντελώς διαφορετικό. Λίγο freestyle, λίγο εναλλακτικό μα κυρίως διαφορετικό! Η Μιμίκα και ο Λευτέρης αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα κατάστημα που θα φιλοξενούσε τις δημιουργίες τους. Από τα ονόματά τους προέρχεται και το όνομα WALM που σημαίνει We Are Lefteris Mimika.
Η Μιμίκα έχει την καλλιτεχική ευθύνη των αξεσουάρ ενώ ο Λευτέρης σχεδιάζει τα ρούχα! Με μια απλή επίσκεψη θα ενθουσιαστείς όχι μόνο λόγω των σχεδίων αλλά και των υφασμάτων που είναι vintage! Ψάχνοντας στη μαύρη λουστρινένια ντουλάπα θα ανακαλύψεις avant garde κομμάτια σε έντονα χρώματα και fashion forward κόψιμο. Λατρέψαμε την κόκκινη δαντελένια ολόσωμη φόρμα αλλά και το κίτρινο παλτό! Όσο για τις τιμές, ξεκινούν από 30 ευρώ ενώ αυτή την περίοδο θα προλάβεις και πολύ καλές προσφορές και εκπτώσεις! Το λευκό γλυπτό που κοσμεί την βιτρίνα είναι μια δημιουργία του Μάρκου Ανδριώτη.

ΕVADEENA

Η Ευαγγελία, η Κωνσταντίνα και η Κατερίνα αποφάσισαν να διοχετεύσουν το πάθος τους για τη μόδα, τα ρούχα και τα αξεσουάρ στη δημιουργία της δικής τους σειράς, σε ένα κατάστημα… Kαι το όνομα αυτού Evadeena!
Ψάχνεις το τέλειο φόρεμα για την έξοδο σου ή μήπως τα σωστά αξεσουάρ για να αναβαθμίσεις κάθε εμφάνισή σου; Σου έχουμε τον ιδανικό shopping προορισμό! Στον αριθμό 8 της Αριστοδήμου στο Κολωνάκι, σε ένα μίνιμαλ black and white χώρο θα βρεις καταπληκτικά φορέματα και πανωφόρια από τις τρεις σχεδιάστριες! Ο κοινός παρανομαστής των σχεδίων είναι ο glam χαρακτήρας τους με ένα δυνατό twist πολυτέλειας! Καλύτερα να βιαστείς γιατί αυτή την περίοδο θα βρεις εκπτώσεις που φτάνουν το 50%.

π. Κόσμημα

Κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης, λίγα βήματα μακριά από την είσοδο του νέου Μουσείου της Ακρόπολης θα βρεις ένα κατάστημα-εργαστήριο με εντυπωσιακές χειροποίητες δημιουργίες, με κοσμήματα που αποτυπώνουν το σύγχρονο πρόσωπο του κοσμήματος στην Ελλάδα. Στρίβοντας στην Πορίνου στον αριθμό 2 δεν μπορείς να αγνοήσεις την Μάγια την μικρή σκυλίτσα της Πηνελόπης Καλλιρώση που βρίσκεται επί της υποδοχής!
Η Πηνελόπη χρησιμοποιεί το χώρο ως εργαστήριο, όπου κατασκευάζει τα δικά της κοσμήματα αλλά και ως κατάστημα που φιλοξενεί δημιουργίες και άλλων σχεδιαστών όπως: Βασίλη Γιαμπουρά, Elsa, Αργύρη Αγγελόπουλο, Παναγιώτη Μεγαλοοικονόμου και Ayala Bar. Στον ίδιο χώρο όμως μπορείς να βρεις κεραμικά αλλά και πίνακες ζωγραφικής! Και αν αυτή την περίοδο ετοιμάζεις το γάμο σου ή την βάπτιση του παιδιού σου η Πηνελόπη θα σε βοηθήσει να δημιουργήσει τις μπομπονιέρες και την διακόσμηση έτσι όπως τα ονειρεύεσαι!

Read More

And More