Δες τι φόρεσαν οι celebrities στην έναρξη του 68ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία

Εχθές, στις 31 Αυγούστου ξεκίνησε το 68o Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία. Μια τελετή που προσελκύει κάποια από τα σπουδαιότερα ονόματα του κινηματογράφου και μη.

Έτσι κάπως έγινε κι αυτή τη φόρα στην ημέρα έναρξης. Mε τον George Clooney μέσα στο μαύρο Giorgio Armani κοστούμι του και με αξεσουάρ ένα μαύρο παπιγιόν, να καταφτάνει πρώτος κάνοντας, ίσως, την καλύτερη έναρξη event.


H Cindy Crowford με εκτυφλωτικά κατακόκκινη τουαλέτα Roberto Cavalli με τον ένα ώμο έξω ήταν από τις πρώτες που έφτασαν στο χώρο της τελετής.

Η Diane Kruger έφτασε σχεδόν την ίδια ώρα με την Cindy Crowford κάνοντας μία πολύ κομψή εμφάνιση με φόρεμα Elie Saab Couture. Το φόρεμά της μακρύ από τούλι με χρυσές πέτρες ως κεντημένες λεπτομέρειες, που αν παρατηρήσεις, ξεχωρίζουν και μέσα από το τούλι. Αναδείκνυε επάξια την αίγλη της βραδιάς.


Η Evan Rachel Wood επέλεξε μια κατάλευκη τουαλέτα της Allesandra Rich που θύμισε λευκό μακρύ πουκάμισο με λεπτομέρεια την διακριτική δαντέλα στο πάνω μέρος του φορέματος της. Τη συνδύασε με μαύρα πέδιλα.

Η Fiona Swarovski επέλεξε ένα λευκό φόρεμα σε ασσύμετρο ύφος με ασημένια λεπτομέρεια στο ντεκολτέ. Το συνδύασε με πέδιλα σε nude απόχρωση.

Η πολύ όμορφη και πάντα στιλάτη Bianca Brandolini έκανε μια εκθαμβωτική εμφάνιση επιλέγοντας την απόλυτη animal print τάση. Ένα maxi λεοπάρ φόρεμα με έντονη λεπτομέρεια τα φτερά στο τελείωμά του. Το φόρεμα είναι του οίκου Giambattista Valli Couture.

H Μarisa Tomei έκανε ίσως την πιο chic εμφάνιση της βραδιάς με maxi μεταξωτό φόρεμα σε ίσια γραμμή του Marios Schwab που σου δίνει μια αίσθηση δροσιάς. Κι αυτή το συνδύασε με σατέν πλατφόρμες σε nude απόχρωση ενώ ήταν πολύ λιτή όσον αφορά στην επιλογή κοσμημάτων και αξεσουάρ.


Την ίδια στιγμή κατέφτανε στο αεροδρόμιο της Βενετίας η Madonna. H super star βρίσκεται εκεί για την ταινία που σκηνοθετεί. Για το ταξίδι της επέλεξε να φορέσει μαύρο παντελόνι σε ανοιχτή γραμμή και το συνδύασε με καρό πουκάμισο και μαύρη ζακέτα.

Read More

And More