Δες τι φόρεσαν οι celebrities στο Φεστιβάλ του Τορόντο!

Τα φεστιβάλ κινηματογράφου είναι από τα πιο επίκαιρα events ανά τον κόσμο. Κι αφού τελειώσαμε με το φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ήρθε να αναπληρώσει το κενό το φεστιβάλ του Τορόντο.

Στο Τορόντο λοιπόν όχι μόνο χτύπησε η καρδιά του κινηματογράφου αλλά πήρε φωτιά και το red carpet αφού για την εκδήλωση παραβρέθηκαν κάποιες από τις σημαντικότερες προσωπικότητες και φυσικά κέρδισαν τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές του προτιμήσεις.

Eμείς δεν θα ασχολήθουμε με το τί ακριβώς συνέβει εκεί αλλά με το τί φορέθηκε στο κόκκινο χαλί που σε αντίθεση με ό,τι συνηθίζεται σε εμφανίσεις red carpet η διάθεση έμοιαζε πολύ πιο ανάλαφρη.

Δες τις φωτογραφίες


Από τις πρώτες που έφτασαν στο φεστιβάλ ήταν η Angelina Jolie με μαύρο μεταξωτό φόρεμα της Vivienne Westwood. Το συνδύασε με χρυσό clutch και βραχιόλι χειροπέδα του οίκου Louis Vuitton. Την κομψή εμφάνισή της την ολοκλήρωσαν οι μαύρες Stuart Weitzman γόβες.


Η Freida Pinto επέλεξε Valentino φόρεμα, Mark Lash κοσμήματα, Jimmy Choo πέδιλα και κράτησε Roger Vivier clutch.


H Marisa Tomei φόρεσε δημιουργία Proenza Schouler, ενώ τα κομψά πέδιλά της κέρδισαν τις εντυπώσεις.


H πάντα chic Tilda Swinton φόρεσε μεταξωτή σε σκούρα πράσινη απόχρωση γκαμπαρντίνα Haider Ackermann.


H Emily Blunt εμφανίστηκε με ολόσωμη φόρμα Christian Cota.


Η Κirsten Dunst με πουά navy Prada μπλούζα και λευκή maxi πολύ θηλυκή φούστα του οίκου Chanel.


H Chloe Moretz έκανε έναν από τους πιο μοδάτους συνδυασμούς. Επέλεξε δερμάτινη φούστα με πουά διαφανή μπλούζα του οίκου Valentino.


Η Evan Rachel Wood που φαίνεται να αγαπάει πολύ τo androgyny στιλ επέλεξε για την εμφάνισή της στο red carpet κοστούμι των ιταλών σχεδιαστών Dolce&Gabbana.


Η Μegan Fox με κόκκινο Thakoon mini φόρεμα, Brian Atwood γόβες, Christian Louboutin clutch και χρυσό δαχτυλίδι του David Webb.


Eνώ η Melanie Griffith επέλεξε δαντέλα σε pencli στιλ φόρεμα και το συνδύασε με peep toes.


H Keira Knightley με φόρεμα κοντό με αρκετά κοριτσίστικό αέρα του οίκου Elie Saab και μπεζ Miu Miu γόβες.

H Madonna με φόρεμα Tom Ford. Ενώ η μία εκ των δύο πρωταγωνιστριών της ταινίας που σκηνοθέτησε η βασίλισσα της pop επέλεξε πράσινο φόρεμα με παγίετα ως λεπτομέρεια του οίκου Dolce&Gabbana.

Read More

And More