Χτύπησέ την και κάν’ την δική σου! 5 τσάντες με φιλανθρωπικό σκοπό!

117 καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Εκστρατείας «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» δωρίζοντας έργα τους για καλό σκοπό. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι Άγγελος, Λυδία Βενιέρη, Αχιλλέας Δρούγκας, Κατερίνα Καλούδη, Δημήτρης Μυταράς, Χρύσα, Tracey Emin, Sam Taylor-Wood και Gavin Turk.

Τα καταστήματα Καλογήρου προσέφεραν πέντε τσάντες, οι οποίες δέχτηκαν τις εικαστικές παρεμβάσεις γνωστών καλλιτεχνών και θα δημοπρατηθούν μαζί με τα υπόλοιπα έργα τέχνης για τους σκοπούς της οργάνωσης. Oι εικαστικοί που ανταποκρίθηκαν αμέσως στο κάλεσμα, επιμελήθηκαν με έμπνευση τις iconic τσάντες των πιο διάσημων οίκων και σχεδιαστών και το αποτέλεσμα είναι μοναδικά συλλεκτικά fashion statements που συναρπάζουν! Συγκεκριμένα:


O Βασίλης Καρακατσάνης πλημμυρίζει με χρώμα τη Hamilton bag του Michael Kors


H Τάνια Δημητρακοπούλου βάζει τη δική της girly πινελιά στη Summer Tote της Tory Burch


Ο Άγγελος Ραζής μεγαλουργεί με την τσάντα Muse 2 του οίκου Yves Saint Laurent


H Ράνια Ράγκου κάνει ηχηρό statement με την τσάντα Muse του οίκου Yves Saint Laurent

Η Εκστρατεία “Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους», η ΜΚΟ «Στόχος-Πρόληψη» και τα καταστήματα Καλογήρου προσκαλούν όλους τους φιλότεχνους και τους fashionistas να παραστούν το βράδυ της 1ης Ιουνίου 2011, στις 8μμ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και να πάρουν μέρος στη δημοπρασία που θα υλοποιήσουν οι Art Expertise/ Bonhams.
Τα έργα θα εκτίθενται στον ίδιο χώρο την Τρίτη 31 Μαΐου από τις 11 π.μ. έως τις 9 μ.μ., και την Τετάρτη 1 Ιουνίου από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

Read More

And More