Τι έκανε πάλι η Lady Gaga;

Τo Gagawalk είναι πλέον γεγονός! Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η συνεργασία του οίκου Thierry Mugler (που πλέον λέγεται απλώς Mugler) με τον Nicola Formichetti για το λανσάρισμα των pret-a-porter σειρών, περιμέναμε να δούμε το ρόλο της Λαίδης στη νέα του δουλειά!

Αρχικά υπήρχε μια σκέψη για μια καμπάνια με κεντρικό πρόσωπο την εκκεντρική τραγουδίστρια, ένα μεγάλο βήμα για τον γαλλικό οίκο, αλλά αυτό τελικά δεν ευκοδίμησε – όχι για φέτος – και η Gagalou αρκέστηκε σε λίγα βήματα στην πασαρέλα! Η ίδια ήταν πολύ αγχωμένη για την εμφάνισή της και λίγα λεπτά πριν βγει στο catwalk είπε “Αν κάνω εμετό πάνω στη σκηνή, θα είναι καλή δημοσιότητα”.

To show από την εβδομάδα μόδας του Παρισιού μεταδόθηκε από το προφίλ του οίκου στο facebook και έτσι όλος ο πλανήτης μπορούσε να απολαύσει ζωντανά τα πλάνα από την πασαρέλα! Η Gaga έκανε δύο εμφανίσεις. Στην πρώτη φόρεσε ένα μεταξωτό φόρεμα και εμφανίστηκε μέσα από ένα σύννεφο καπνού από το τσιγάρο που κάπνιζε η ίδια! Στη δεύτερη εμφάνιση φόρεσε ένα αντισυμβατικό “νυφικό” ενδεικτικό της avant-garde ματιάς του Formichetti στη μόδα. Μέτα το τέλος του show το κοινό αποθέωσε το σχεδιαστή αλλά κανείς δεν ξέρει αν το χειροκρότημα απευθυνόταν στην 24χρονη τραγουδίστρια ή στο σχεδιαστικό ντεμπούτο του στιλίστα της! Η αλήθεια είναι πως τα ρούχα θυμίζαν σε μεγάλο βαθμό τα σχέδια του οίκου από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 ενώ ιδιαίτερα έντονη είναι και η επιρροή της σχεδιάστριας Atsuko Kudo που ντύνει τη Gaga με τις latex δημιουργίες της! Τα φορέματα που είδαμε χτες ήταν ένα πολύ δυνατό και γευστικό κοκτέιλ από τις συλλογές του ’90 με ένα “πλαστικό”, φουτουριστικό twist! Περιμένουμε να δούμε και την τοποθέτηση της Anna Wintour επί του θέματος…

Στη συνέχεια της βραδιάς, η Gaga επισκέφτηκε το εστιατόριο Maxim’s, ένα από τα πιο ακριβά του Παρισιού αφού το μενού για δύο μπορεί να φτάσει τα 750 ευρώ, ενώ το φιλέτο κοστίζει 130 ευρώ! Δεν νομίζω βέβαια η Gaga να απασχολήθηκε με τον λογαριασμό στο τέλος της βραδιάς! Φόρεσε μια ολόσωμη φόρμα από διαφάνεια σε animal print με nude εσώρουχα.

Read More

And More