H H&M ενώνει τις δυνάμεις της με την AXDW στον θεσμό των “New Designers Awards”!

H H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ, μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως αναγνωρισμένες εταιρείες μόδας, θέλοντας να δηλώσει την έμπρακτη υποστήριξη και προώθηση νέων και ταλαντούχων σχεδιαστών, ενώνει τις δυνάμεις της φέτος με την 15η Athens Xclusive Designers Week (AXDW – 29 Μαρτίου έως 01 Απριλίου) συμμετέχοντας στον καταξιωμένο πλέον θεσμό των New Designers Awards.

Τα New Designers Awards δίνουν την ευκαιρία σε νέα ταλέντα να παρουσιάσουν το έργο τους στο κοινό της μόδας, ενώ διαγωνίζονται για 3 σημαντικά βραβεία: Best Catwalk, Best Trendsetter και Best New Designer. H H&M θα συμμετέχει στη κριτική επιτροπή με εκπρόσωπο της Country Manager Ελλάδος & Βουλγαρίας, κυρία Dominique Fantaccino. Η κυρία Fantaccino εργάζεται 13 χρόνια στον διεθνή χώρο της μόδας με έδρα το Παρίσι ενώ τον τελευταίο χρόνο ζει μόνιμα στην Ελλάδα.

Ο νικητής στη κατηγορία Best Trendsetter θα επιμεληθεί μια αποκλειστική βιτρίνα με Η&Μ Summer Looks, στα δύο flagship καταστήματα της Η&Μ – στην Αθήνα στην Ερμού 54 και στη Θεσσαλονίκη στη Τσιμισκή 20. Οι βιτρίνες που θα επιμεληθεί, θα παρουσιαστούν στο περιοδικό ELLE συνεισφέροντας στην περαιτέρω αναγνωρισιμότητα του στον κλάδο.

Κάντε like στην επίσημη σελίδα της Η&Μ στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας στο παρακάτω link: www.facebook.com/hm, ή ακολουθήστε μας στο Twitter www.twitter.com/hmhellas

Read More

And More