It’s all about styling! Πώς να φορέσεις το ίδιο ρούχο το πρωί και πως το βράδυ!

Θύμασαι την εποχή που κρατούσες κάποια κομμάτια κλειδωμένα στην ντουλάπα για ειδικές περιστάσεις και τα αποκαλούσες τα “καλά”; Αυτό είναι παρελθόν! Παλιότερα υπήρχαν ρούχα που φορούσες μόνο μέσα στο σπίτι, μπροστά από τον καθρέφτη και τα κρατούσες για τις επίσημες βραδινές εξόδους! Τώρα πλέον τα “καλά” κομμάτια είναι αυτά που μπορείς να φορέσεις όλη μέρα, πρωί και βράδυ, στο γραφείο και στο club! Τα πάντα εξαρτώνται από τους σωστούς συνδυασμούς! Δες εδώ πως μπορείς να συνδυάζεις μερικά από τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας για να τα φορέσεις στις 10:00 το πρωί και στις 10:00 το βράδυ!

Πάτησε πάνω στην κάθε φωτογραφία για να μάθεις τις τιμές των προϊόντων.

To σορτσάκι φοριέται πρωί – βράδυ, χειμώνα – καλοκαίρι! Επένδυσε σε ένα ψηλοκάβαλο σορτσάκι και φόρεσέ το πρωί με ankle boots, ένα απλό λευκό T-shirt και μια κάπα σε γήινους τόνους! Το βράδυ δωσ’ του τη σέξι σημασία που του αρμόζει συνδυάζοντάς το με μπότες πάνω από το γόνατο, τοπ και μπλέιζερ! Μην ξεχάσεις σε καμία περίπτωση να δέσεις κόμπο την ταμπά skinny ζώνη στη μέση!


Το ψηλοκάβαλο παντελόνι
ανήκει φέτος το χειμώνα στο πάνθεον των αγαπημένων μας τάσεων! Φόρεσέ το πρωί με ένα πουκάμισο και λιτές γόβες για να ακολουθήσεις τα “πρέπει” του γραφείου με preppy aισθητική! Το βράδυ τόλμησε να αλλάξεις τις γόβες με σανδάλια και να το συνδυάσεις με ένα απλό τοπ και μια γούνινη κάπα! Τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα, σχεδόν υποχρεωτικά για να προσδώσεις glam ύφος. Tα animal print αξεσουάρ ζώνες και παπούτσια μεταμορφώνουν τα πρωινά σας look.

Το καρό πουκάμισο ήρθε για να μείνει! Φόρεσέ το σωστά! Το πρωί συνδύασέ το με τουίντ σακάκι και suede παπούτσια αλλά μην ξεχάσεις να το κουμπώσεις μέχρι πάνω για αυστηρό …αποτέλεσμα! Το βράδυ τόλμησε να φορέσεις άρβυλα με καλτσάκι, μια δερμάτινη ψηλόμεση φούστα και το απαραίτητο statement κολιέ σε xlarge μέγεθος.

Δεν υπάρχει γυναικεία γκαρνταρόμπα χωρίς ένα απλό μαύρο παντελόνι! Φόρεσέ το για τις πρωινές βόλτες σε ανδρόγυνο στιλ με λευκό πουκάμισο και γραβάτα! Τα σωστά παπούτσια για αυτό το look δεν είναι άλλα από τα oxfords! To βράδυ παίξε με ψηλά τακούνια αέρινα τοπ και χρυσά αξεσουάρ ζώνες ή κολιέ. Πρόταση για πανοφώρι: λεοπάρ γούνα!

Το απλό μαύρο φόρεμα σε εξυπηρετεί όλες τις ώρες! Συνδυάσέ το με μια παιχνιδιάρικη κάπα ! Παίξε με τα αξεσουάρ συνδυάζοντας ένα φλοράλ φουλάρι με ένα καπέλο σε έντονο χρώμα. Το βράδυ βγάλε προς τα έξω την πιο wild πλευρά του στιλ σου φορώντας άρβυλα, δερμάτινο τζάκετ και γάντια με τρουκς, ξέχασε το καλσόν.

Η ψηλόμεση φούστα μπορεί να λειτουργήσει σαν λευκός καμβάς για πολλά στιλ! Θα την χρειαστείς για να μπεις στο ρόλο της παριζιάνας συνδυάζοντας την με μαρινιέρα και μπερέ! Για μια πιο boho εμφάνιση παίξε με ένα δαντελένιο γιλέκο και μια γενναία δόση από κοσμήματα σε πολλά μήκη.

Φωτογράρος: Χρήστος Πρεντουλής
Styling: Σοφία Σούζα
Βοηθός Styling (make up, grooming): Χριστίνα Αλιώτη
Μοντέλο: Caroline, WE Models

Read More

And More