Aναλαμβάνει ο Jacobs τον οίκο Dior;

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν τον Μarc Jacobs να αναλαμβάνει το τιμόνι του οίκου Dior. Όπως ήδη γνωρίζεις ο John Galliano που ήταν εδώ κι αρκετά χρόνια ο creative director του οίκου απολύθηκε πέρυσι μετά την εμπλοκή του σε καβγά σε bistro του Παρισιού.

Έχει περάσει λοιπόν αρκετός καιρός που ο οίκος Dior είναι χωρίς επικεφαλή σχεδιαστή και τα σενάρια για το ποιός θα είναι επάξια ο αντικαταστάστης δεν σταματούν λεπτό. Αξίζει να θυμηθείς πως το τελευταίο show του οίκου Dior δεν απέσπασε τις καλύτερες κριτικές γεγονός που έφερε περισσότερο άγχος στους υπεύθυνους.

Σύμφωνα με την βρετανική Vogue λοιπόν ο Marc Jacobs τον τελευταίο καιρό συναντήθηκε με τους υπεύθυνους του Dior ώστε να βρούνε μία χρυσή τομή, αφού από ότι φαίνεται το να αναλάβει κάποιος μετά τον Galliano μοιάζει σαν μια δουλειά που κανείς δεν θέλει να κάνει. Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι απλά σου μεταφέρω όλα όσα λέγονται.

Για την ιστορία ο Marc Jacobs πέρα από την προσωπική του συλλογή είναι o creative director του οίκου Louis Vuitton. Aνανέωσε το συμβόλαιο του μαζί τους τον Ιανουάριο που μας πέρασε και φήμες λένε πως εάν αναλάβει τον οίκο Dior θα συνεχίσει ακάθεκτος τη συνεργασία του και με τον οίκο Louis Vuitton.

Read More

And More