Kate at Most! Το άτακτο κορίτσι της μόδας νοικοκυρεύτηκε…

To άτακτο κορίτσι της μόδας νοικοκυρεύτηκε! Η Kate Moss επιβεβαιώνει με το γάμο της στο Cotswolds της Αγγλίας τον έρωτά της για τον κιθαρίστα των The Kills, Jamie Hince. Έφτασε μέσα σε μια ασημένια Rolls Royce, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και την κόρη της, φορώντας μια δημιουργία του John Galliano συνδυασμένο με μπλε παπούτσια Manolo Blahnik. Ο Hince φόρεσε γκρι, εξάκουμπο κοστούμι σχεδιασμένο από τον
Stefano Pilati του οίκου Yves Saint Laurent.

Το νυφικό της Kate έχει vintage άρωμα αλλά δεν το χαρακτηρίζει η ιδιαίτερη θεατρικότητα του Galliano! Είναι σε χρώμα κρεμ και έχει χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες στο τελείωμα! Η επιλογή του Galliano από την Kate υποδεικνύει τη συμπαράσταση της προς τον φιλο της σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Άλλωστε κι εκείνος της είχε σταθεί στο δικό της σκάνδαλο.

Look Back…
Η καριέρα της ξεκίνησε το 1988 στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης όταν την ανακάλυψε η Sarah Doukas κατά την επιστροφή της από διακοπές στις Μπαχάμες! Η ασπρόμαυρη φωτογράφησή της για το Λονδρέζικο “The Face” ήταν η αφετηρία για την καριέρα του μεγαλύτερου “anti-supermodel” των τελευταίων δύο δεκαετιών! Σε μια εποχή που στην πασαρέλα κυριαρχούσαν αψεγάδιαστα πρόσωπα και σώματα όπως οι Cindy Crawford, Elle Macpherson, Claudia Schiffer και Naomi Campbell εκείνη κατάφερε να υψώσει το μόλις 1.70 ανάστημά της και να αλλάξει εντελώς το χάρτη του modelling.

To όνομά της φιγουράρει όλα αυτά τα χρόνια στις λίστες των πιο πλούσιων, σέξι και καλοντυμένων ανθρώπων του κόσμου. Τα αντρικά περιοδικά Maxim, FHM και Arena την κατατάσουν κάθε χρόνο στις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη! Σύμφωνα με το Forbes είναι το δεύτερο πλουσιότερο μοντέλο ενώ έχει λάβει πολλά βραβεία και για το στιλ της από οργανισμούς όπως το Council of Fashion Designers of America και το περιοδικό Vanity Fair.

H παρουσία της στις καμπάνιες ήταν αδιάκοπη όλα αυτά τα χρόνια! Gucci, Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Chanel, Rimmel και Bulgari την πολιόρκησαν αυξάνοντας τον τραπεζικό της λογαριασμό με πολλά μηδενικά. Κάθε κομμάτι που φοράει στην προσωπική της ζωή γίνεται τάση. Η ίδια ξεκίνησε πολλές τάσεις όπως τις Ugg, τις μπαλαρίνες, τις πειρατικές μπότες της Vivienne Westwood, τα skinny jeans, το φουλάρι με νεκροκεφαλές του Alexander McQueen και τις Balenciaga τσάντες. Κάθε κομμάτι που φοράει ξεπουλάει!

Το σκάνδαλο με την κοκαϊνη παραμένει μέχρι σήμερα ένα κομμάτι της ζωής της που την έχει σημαδέψει! Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και την έδειχναν να κάνει χρήση ναρκωτικών σε studio ηχογράφησης στις 15 Σεπτεμβρίου του 2005 από την Daily Mirror συνοδεύτηκαν από το σχόλιο ότι έκανε 5 γραμμές μέσα σε 40 λεπτά! Λίγες μέρες αργότερα οι εταιρίες H&M, Chanel και Burberry διέκοψαν κάθε συνεργασία! Η ίδια ζήτησε άμεσα συγγνώμη λέγοντας “Παίρνω την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις μου. Ακόμη δέχομαι ότι υπάρχουν κάποια προσωπικά θέματα που πρέπει να ξεκινήσω να λύνω. Ζητώ συγνώμη σε όλους τους ανθρώπους που απογοήτευσα με τη συμπεριφορά μου, η οποία είχε αντίκτυπο στην οικογένειά μου, τους φίλους, τους συναδέλφους μου και άλλους”.

Μακρπρόθεσμα όμως, το σκάνδαλο αυτό δεν έβλαψε αλλά εκτόξευσε στα ύψη την καριέρα της Moss. Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια κατάφερε να αυξήσει την περιουσία της κατά 9 εκατομμύρια, μια περιουσία που μέχρι εκείνη τη στιγμή άγγιζε τα 5 εκ. Τo 2007 υπέγραψε συμβόλαια για 18 καμπάνιες με εταιρίες όπως Rimmel, Agent Provocateur, Virgin Mobile, Calvin Klein Jeans και Burberry και μέχρι σήμερα συνεχίζει να περπατάει στις σημαντικότερες πασαρέλες της κάθε σεζόν.

Η ζωή της ήταν πάντα rock! Τα μέλη των rock συγκροτημάτων προκαλούσαν το ενδιαφέρον της. Πατέρας της κόρης της Lila είναι ο εκδότης του περιοδικού Dazed and Confused, Jefferson Hack, από μια σχέση που δεν κράτησε και πολύ! Η σχέση της με τον Johny Depp έφερε πολλές πωλήσεις στα tabloids αλλά έληξε γρήγορα με τον Depp να παραδέχεται “Δεν ήμουν πολύ καλός για την Kate”.
Η επεισοδιακή σχέση της με τον Pete Doherty των Libertines και ακόμα πιο επεισοδιακός χωρισμός τους απασχόλησε για πολλούς μήνες τα media! Το ειδύλιό τους ξεκίνησε το 2005 με τον Pete να αποκαλεί την Moss αραβωνιαστικιά του πάνω στη σκηνή! Το 2007 ήρθε ο χωρισμός, μετά από πολλούς καυγάδες και την Kate να αλλάζει κλειδαριές στο αξίας πολλών εκατομμυρίων σπίτι της.
Ο Jamie Hince είναι σύντροφός της από το 2008 και μάλιστα αρραβωνιάστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ολλανδία. Της έκανε πρόταση στο κρεβάτι με ένα vintage δαχτυλίδι αξίας περίπου 10.000 ευρώ.


Ανυπομονούμε να δούμε τις εξελίξεις στo νέο κεφάλαιο της ζωής της που ξεκίνησε χθες συντροφιά με τον αγαπημένο της Jamie.

Read More

And More