Cold Chic! Πώς να αντιμετωπίσεις το κρύο με στιλ…

Και τελικά χιόνισε παντού! Το κρύο είνα τσουχτερό και μας επιβάλλει να ντυθούμε καλά… Με στιλ όμως!

Τυλίγεσαι μέσα στο ζεστό πλατό σου και κάνεις το πρώτο γενναίο βήμα της μέρας έξω από την πόρτα του σπιτιού σου!


Χρειάζεσαι ένα εντυπωσιακό κασκόλ που θα μπορείς να φορέσεις με το επίσημο φόρεμά σου! Προτίμησε κάποιο με γούνα, φυσικά faux! Ο Marc Jacobs δημιουργεί ένα αξεσουάρ που ζεσταίνει το λαιμό αλλά δίνει και έμφαση στο μπούστο με την πουά κορδέλα!
Μπορείς επίσης να το συνδυάσεις με ένα λευκό tank top, τζιν και μπότες ή με ένα μαύρο φόρεμα και ankle boots!
MARC BY MARC JACOBS 300 ευρώ


Τα γάντια είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τις ψυχρές μέρες! Επένδυσε σε ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα γάντια που θα φοράς κάθε χρόνο και θα ενσωματώνεις τόσο στις casual εμφανίσεις σου όσο και σε στις πιο επίσημες εμφανίσεις! Μπορείς να τα συνδυάσεις με μια κάπα, κολάν και μπότες πάνω από το γόνατο ή απλώς με ένα πουλόβερ και ψηλόμεσο παντελόνι!
GUCCI 385 ευρώ

Η γούνα είναι fashion statement αλλά και ένας πολύ κομψός τρόπος για να φορέσει το μίνι σου φόρεμα! Ταιριάζει περισσότερο στις βραδινές εξόδους σου αλλά μπορείς να το φορέσεις και από το πρωί, εάν έχει το κουράγιο! Συνδύασέ την με ένα ζιβάγκο μίνι φόρεμα και μπότες!
PAUL & JOE 1.010 ευρώ


Είναι ένα απλό cardigan ή ένα πολύ σέξι φόρεμα; Πως θα το φορέσεις; Τόλμησε να φορέσεις την overized ζακέτα σου στενεμένη στη μέση με μια ζώνη και να τη συνδυάσεις με nude γόβες και μαύρο clutch! Μπορείς ακόμα εάν η ζακέτα σου είναι σε γήινους τόνους, καμηλό, λευκό ή μαύρο να τη συνδυάσεις με εντυπωσιακά leggings και μπότες!
STELLA MCCARTNEY 645 ευρώ


Τα νορβηγικά μοτίβα κάνουν ένα τεράστιο comeback μέσα από τη χειμερινή συλλογή των D&G! Τα κασκόλ που έχουν πολύ μεγάλο μήκος μπορείς να τα τυλίξεις γύρω από το λαιμό σου και τα κομμάτια που περισσεύουν να τα στενέψεις ψηλά στο ύψος της μέσης με μια λεπτή ζώνη!

Και η φυσικά η λίστα των απαραίτητων αξεσουάρ για να αντιμετωπίσεις το κρύο θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με ένα μόνο τρόπο! Με τις UGG Boots! Φόρεσε τες συνδυασμένες με leggings και ένα μάλλινο φόρεμα, συνδύασε τες με ένα παντελόνι φόρμα και τζιν πουκάμισο! Είναι το πιο άνετο trend της δεκαετίας! Απόλαυσε το!

Κάνε κλικ στις φωτογραφίες εδώ για να δεις περισσότερες επιλογές της αγοράς!

Read More

And More