Πίσω στην κορυφή της σελίδας
03.08.2011 | 00:54

Το νέο Louis Vuitton βιβλίο!

Το νέο Louis Vuitton βιβλίο!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
O oίκος Louis Vuitton μετά τα βιβλία ταξιδιωτικούς οδηγούς έχει σκοπό να δημοσιεύσει το καινούριο εγχείρημα σε table book με τίτλο Louis Vuitton: Architecture and Interiors.

Μετά τη boutique στο Λονδίνο που κέρδισε τις εντυπώσεις για την εξαιρετική αισθητική της. Οι υπεύθυνο του οίκου σκέφτηκαν να αφιερώσουν ένα βιβλίο στους φανατικούς οπαδούς του οίκου με όλα τα απαραίτητα στοιχεία και φωτογραφικό υλικό από τη boutique.

Να περιμένεις έναν τόμο απο 304 σελίδες που θα περιέχει εικόνες, σχέδια, σκίτσα και συνέντευξη του αρχιτέκτονα της boutique Jun Aoki αλλά και του σχεδιαστή, Peter Marino.

Εάν αγαπάς την αρχιτεκτονική και παράλληλα είσαι fun του οίκου το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί μία πολυ chic επιλογή για table book. Nα σου δώσω και μία μικρή ιδέα για το πως είναι η boutique μέσα.  Εχει bar σε σχήμα τσάντας, τοίχους με το λογότυπο αλλά κι ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο που λέγεται The Apartment και φιλοξενεί έργα τώn  γνωστών καλλιτεχνών Jeff Koon και Jean-Michel Basquiat. Πριν τη δημιουργία του συγκεκριμένου καταστήματος η μεγαλύτερη Louis Vuitton boutique ήταν αυτή στο Παρίσι.

Το βιβλίο θα είναι σε κυκλοφορία απο τον Οκτώβριο.

Δες φωτογραφία απο τη νέα βιτρίνα της boutique στη Βοnd Street, Λονδίνο.Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10