Tι φόρεσε η Madonna στο clip Give Me All Your Luvin!

H Madonna στο ολοκαίνουριο clip για το single Give Me All Your Luvin άλλαξε αρκετά ρούχα κρατώντας το ενδιαφέρον όσων το παρακολούθησαν για πρώτη φορά. Η super star εμφανίστηκε στο video με καμπαρντίνα μπεζ όπου στην πορεία τη θέση της πήρε ένα δερμάτινο κοντό jacket με σκισίματα στα μανίκια, biker δερμάτινα γάντια, ψηλόμεσο εσώρουχο bodywear, δικτυωτό καλσόν και γόβες με λουράκι. Ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του video οι κρίκοι σε ασημί απόχρωση αποελούν σταθερή αξία.

Όσο το video κυλάει η Madonna εμφανίζεται με κοντό μαύρο top όπου αφήνει το σουτιέν της σε λεοπαρ print να φαίνεται ενώ το ψηλόμεσο bodywear παραμένει όπως και το δικτυωτό καλσόν. Η Madonna για αξεσουάρ επιλέγει ένα μεγάλο σταυρό με χοντρή ασημένια αλυσίδα την οποία φοράει και στους δύο καρπούς της. Ο σταυρός φέρνει μνήμες από το παρελθόν αφού η star τον έχει τιμήσει πολλές φορές. Οι αναμνήσεις δεν σταματούν εκεί αφού μετά από μόνο λίγα λεπτα εμφανίζεται με μαλλί αλα Μerilyn – στιλ που είχε υιοθετήσει στο παρελθόν – φορώντας ένα λευκό από δαντέλα στενό φόρεμα και εντυπωσιακά κοσμήματα.

Πληροφορία που μάθαμε και βρήκαμε ενδιαφέρουσα αρκετά είναι πως ο βρετανός σχεδιαστής Markus Lupfer της έστειλε πολλά ρούχα από την τελευταία του συλλογή ελπίζοντας να τον επιλέξει. Κι έτσι κι έγινε η Madonna στο εξώφυλλο του album της επέλεξε top με την υπογραφή του.

Read More

And More