Άλλαξε η ημερομηνία για το 2ο MAD WALK! Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες..

Το ΜAD Walk επιστρέφει στις 8 Φεβρουαρίου στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο με 8 σημαντικούς σχεδιαστές να παρουσιάζουν τις συλλογές τους, και το όλο event να απογειώνεται με τραγούδια και μουσική πολύ γνωστών καλλιτεχνών. Οι υπεύθυνοι κρατάνε τα ονόματα των καλλιτεχνών ως επτασφράγιστο μυστικό και δίνουν το στοιχείο πως δεν θα είναι μόνο έλληνες καλλιτέχνες! Γεγονός που ενθουσιάζει και σε κάνει να θέλεις να βρεθείς κι εσύ στην λαμπερή βραδιά ακόμη πιο πολύ.

Το υπερ θέαμα ΄’Fashion Music Project’ λοιπόν, δεν αποτελεί ένα event που γίνεται για λίγους. Σου δίνει την δυνατότητα να βρεθείς κι εσύ σε αυτό, αγοράζοντας εγκαίρως τα εισιτήρια σου αλλά και να συνεισφέρεις με το ποσό που θα δώσεις στον φιλανθρωπικό σκοπό της βραδιάς. Τα εισιτήρια θα τα βρεις σε όλα τα καταστήματα Vodafone της Αττικής και σε επιλεγμένα καταστήματα της επαρχίας (μπορείς για τα καταστήματα Vodafone που συμμετέχουν στην προπώληση να δεις στο www.ticketshop.gr). Στα καταστήματα METROPOLIS (Πανεπιστημίου 54 & Εμ. Μπενάκη, Αθήνα & στο The Mall Athens) αλλά και online στο www.ticketshop.gr. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 20 και 30 ευρώ.

Εμείς θα είμαστε εκεί και περιμένουμε πως και πως να δούμε τις δημιουργίες των ANGELOS FRENTZOS, APOSTOLOS MITROPOULOS, CELIA KRITHARIOTI HAUTE COUTURE, DEUX HOMMES, D-LIGHT, KORE-SOPHIA KOKOSALAKI
και LOUKIA
. Αλλά και την πού εντυπωσιακή Βίκυ Καγιά μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη να παρουσιάζουν αλλά και τον Κώστα Μαρτάκη σε ρόλο guest.

Read More

And More