Smart tips για να διαλέξεις το σωστό μαγιό για το σωματότυπό σου!

Εσύ τι τύπος μαγιό είσαι; Ξέρεις ποιο είναι το σωστό μαγιό για το σωματότυπό σου; Ξέρεις ποια prints προσθέτουν πόντους και πως μπορείς να ενισχύσεις το στήθος σου; Μάθε εδώ όλα τα τρικ και ανακάλυψε τα πιο hot μαγιό και αξεσουάρ για την παραλία!

Κάνε κλίκ πάνω στην κάθε φωτογραφία για να δεις την τιμή για το κάθε κομμάτι!

Μικροσκοπικό και sexy το κατακόκκινο μπικίνι με τα φουντάκια στο τελειώμα απαιτεί πολύ καλές αναλογίες. Τα τριγωνικά μικροσκοπικά τοπ θέλουν στητό στήθος και τα small σλιπάκια άψογους κοιλιακούς. Στην περίπτωση που δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγρορία προτίμησε τοπ με μπανέλα και τιράντες ενώ στο σλιπάκι το brazilian στιλ είναι πιο ασφαλής επιλογή για όλες.

Η μόδα που μας ήρθε από τη Bραζιλία (εκεί ξέρουν απο μαγιό) θέλει τα μπικίνι να αποτελούνται από 2 διαφορετικά κομμάτια όχι ίδιας απόχρωσης, όχι ίδιου print. Είναι τέλεια λύση για όσες έχουν πολλά διαφορετικά μαγιό. Οι συνδυασμοί μπορεί να αποδειχθούν ιδανικοί και να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις για να κρύψεις πόντους ή να τονίσεις το στήθος.

Τα κοψίματα είναι πολύ sexy και ταιριάζουν περισσότερο σε λεπτές σιλουέτες και μέτριο στήθος. Αν επιλέξεις ένα μαγιό με πολλά κοψίματα φρόντισε να είναι μαύρο για να αναδείξεις καλύτερα το κόψιμό του! Απόφυγε τα έντονα χρώματα ή τα πολλά σχέδια γιατί μετά το όλο αποτέλεσμα γίνεται κάπως υπερβολικό!

Tα ολόσωμα μαγιό είναι πάντα πολύ πιο safe επιλογή για όσες έχουν κοιλίτσα. Αν έχεις μέτριο στήθος προτίμησε ένα στράπλες! Σε διαφορετική περίπτωση επένδυσε σε μαγιό με τιράντες που θα κρατήσει το στήθος σου στο ”ύψος των περιστάσεων”. Τα print στο πάνω μέρος ”τραβούν ” το βλέμμα από τα επίμαχα σημεία (περιφέρεια ή κοιλιά) και δίνουν όγκο στο στήθος.

Tα πουά είναι το καλύτερο ”εφέ” για όγκο. Ένα μπικίνι πουά θα σε κάνει να δείχνεις με καμπύλες και πιο “ζουμερή”. Είναι ιδανικό για petite σιλουέτες. Απόφυγέ το αν ανήκεις στην κατηγορία των juicy κοριτσιών. Προτίμησε έντονα χρώματα (κόκκινο, κίτρινο, γαλάζιο) για πιο girly look.

Τα έντονα print ταιριάζουν σε μικροσκοπικά μπικίνι. Τα σλιπάκια σε στιλ brazil κολακεύουν καλύτερα την περιφέρεια μια και δεν κόβουν όπως τα κορδόνια ενώ πρέπει να είναι πάντα χαμηλοκάβαλα. Το στράπλες έχει την τιμητική του τις τελευταίες σεζόν αλλά είναι ιδανικό για μέτρια στήθη αλλιώς χρειάζεται μπανέλα για καλύτερο κράτημα. Προτίμησε κάποιο που δένει στο λαιμό για να μην αγχώνεσαι όταν κάνεις θαλάσσια σπορ.

Τα βολάν έχουν πολύ ωραίο αποτέλεσμα όταν στολίζουν το πάνω μέρος από το μπικίνι. Δίνουν παιχνιδιάρικο αέρα και extra πόντους στην περιοχή του στήθους. Στο σλιπάκι επιτρέπονται μόνο σε λεπτές κοπέλες που έχουν αδύνατα ψηλά πόδια. Ταιριάζουν περισσότερο στις νεαρές ηλικίες.

Read More

And More