Δες τη χειμερινή collection του Μάκη Τσέλιου

Ο Μάκης Τσέλιος δημιουργεί και υπογράφει τη νέα σειρά γυναικείων ενδυμάτων MAKIS TSELIOS Pret – a- porter de lux. Η νέα συλλογή απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται άνετα με τα ρούχα τους και να εντυπωσιάζουν αναδεικνύοντας διακριτικά τις καμπύλες τους.

Η νέα σειρά MAKIS TSELIOS Pret – a- porter de lux, διακρίνεται για το ρομαντικό και ανάλαφρο στιλ της, χωρίς ωστόσο να χάνει τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα της. Περιλαμβάνει ταγιέρ, παλτό, φούστες και φορέματα ενώ επικρατούν οι αποχρώσεις του μαύρου, του λευκού και του κόκκινου. Σημαντικό ρόλο στη νέα συλλογή κατέχουν οι διακοσμητικές λεπτομέρειες από ιδιαίτερα κεντήματα και νήματα. Η πολύτιμη εμπειρία της εταιρείας, τα προσεγμένα υλικά, η αναγνωρισμένη ποιότητα και η δημιουργική έμπνευση του καταξιωμένου σχεδιαστή εγγυώνται την επιτυχία της σειράς MAKIS TSELIOS Pret – a- porter de lux.

Δες τις φωτογραφίες της collection.


Η σειρά MAKIS TSELIOS Pret – a- porter de lux παράγεται από την εταιρεία Κ.ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΙΔΗΣ ΑΒΕΕ και διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Read More

And More