Emma Hill! Από τι εμπνέεται η mrs Μulberry;

Ο οίκος Mulberry είναι πολύ γνωστός για τις τσάντες του. Ασχολούνται και με είδη ρουχισμού, αλλά, σίγουρα με το που ακούς το όνομα το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι η λατρεμένη και απόλυτα chic Bayswater τσάντα.

To μεγάλο αβαντάζ είναι πως μπορούν να κρατηθούν από νωρίς το πρωί μέχρι πολύ αργά το βράδυ χωρίς να χάνουν λεπτό το στιλ τους. Ο οίκος Mulberry είναι ένας από τους λόγους που είναι περήφανοι οι βρετανοί αφού καταφέρνει να αναδεικνύει τη χώρα προέλευσής του με τον καλύτερο τρόπο.

Ποιός όμως κρύβεται πίσω από όλη τη δημιουργική διεύθυνση και την επιτυχία των τελευταιών ετών; H πολύ γνωστή σχεδιάστρια Emma Hill που ανέλαβε τα ηνία το 2008 κι έκτοτε η δημοτικότητα του οίκου εκτοξεύθηκε.

Η Emma μίλησε στο περιοδικό W για τα αγαπημένα της πράγματα στη ζωή που δεν σταματούν να της δίνουν έμπνευση και το tlife.gr σου τα παρουσιάζει (θα εκπλαγείς δυσάρεστα εάν περιμένεις να ακούσεις υπερβολές).

Ηurts
“Το συγκρότημα και η μουσική τους δεν σταματούν να με ταξιδεύουν στα νεανικά μου χρόνια χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν λατρεύω και το στιλ τους. Μαύρα κοστούμια με λεπτές μαύρες γραβάτες μου φέρνουν ένα old british αέρα στο μυαλό που λατρεύω”.


Μiss Piggys Guide to Life
“Ένας φίλος μου μου χάρισε στα γενέθλιά μου το βιβλίο με τη ζωή της Piggy ξεκινώντας την αναδρομή από τις αρχές του 80. Υπάρχει όμως μέσα στο βιβλίο και το κεφάλαιο “Οδηγός για τη ζωη” που αναλύει τα πάντα. Από το πως να διασκεδάσεις, ποιοί είναι οι καλοί τρόποι, μέχρι κώδικες για σωστό φλέρτ. Οφείλω να ομολογήσω πως τον ακολουθώ πιστά μέχρι και σήμερα. Όπως αγαπώ εξίσου πολύ, το κεφάλαιο “μοδα” όπου η Piggy, φωτογραφίζεται με coctail φόρεμα Yves Saint Laurent και δίνει οδηγίες για το πώς να κάνεις mix and match τα ρούχα σου”.


DIPTYQUE Paris FEU DE BOIS CANDLE

“Τα αρωματικά κεριά Diptyque έχουν γίνει μέσα στα χρόνια η χαρακτηριστική μυρωδιά του σπιτιού μου. Μου αρέσουν ακόμα πιο πολύ τώρα που είναι μέσα σε τεράστια κρυστάλινα ποτήρια”.


To λευκό Βlackberry

“Είμαι γεννημένη τον Απρίλιο, που με κάνει αυτόματα να αγαπώ οτιδήποτε σε λευκό χρώμα. Έτσι, αφού στη Mulberry είμαστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούμε Blackberrys, το ότι είχα τη δυνατότητα να το πάρω σε λευκό με ενθουσίασε ως ιδέα. Συνήθισα και να το χρησιμοποιώ. Κι έχω τρομερή αδυναμία στο application που σου λέει ποιο τραγούδι ακούς ανά πάσα στιγμή αλλά κι εκείνο που σε κάνει να φαίνεσαι με παραπανίσια κιλά! Ενώ, ομολογώ, πως αυτό που σε κάνει να φαίνεσαι υπερήλικας δεν το βρίσκω και τόσο διασκεδαστικό”.


LUCAS’S PAPAW OINTMENT

“Είναι το αγαπημένο μου ενυδατικό προιόν για τα χείλη. Διατίθεται αποκλειστικά στην Αυστραλία και αυτό που με τρελαίνει είναι η hippie συσκευασία του”.


Tα σκυλιά MINIATURE SCHNAUZERS

“Ήθελα τόσο πολύ να αποκτήσω ένα γαλλικό buldog εδώ και πολλά χρόνια αλλά πέρυσι κατά τη διάρκεια του fashion show βγήκε στην πασαρέλα ένα miniature schnauzers το οποίο το ερωτεύτηκα αμέσως”. Στη photo είναι ο πραγματικός σκύλος της σχεδιάστριας, ο Banjo.


SOLANGE AZAGURY-PARTRIDGE
τα δαχτυλίδια με σύμβολα από την κινέζικη αστρολογία
“Παρόλο που δεν είμαι μεγάλη λάτρης των κοσμημάτων η δουλειά της Solange με έχει ξετρελάνει -της το έγραψα και σε ένα σημείωμα που της είχα αφήσει πριν απο καιρό. Η δουλειά που έχει γίνει επάνω τους είναι άψογη και παράλληλα ανάλαφρη. Σου δίνει αυτόματα μια έντονη αίσθηση χαλαρότητας κι αυτό είναι που μου αρέσει περισσότερο από όλα. Έχω ήδη τρία κομμάτια με τα ζωδιακά σύμβολα και σύντομα θέλω να αποκτήσω και το κινέζικο ζώδιο του γιού μου που είναι σκύλος”.

Read More

And More