Πίσω στην κορυφή της σελίδας
16.06.2012 | 01:21

Η εταιρία H&M ανακοινώνει τη συνεργασία με τον οίκο Maison Martin Margiela

Η εταιρία H&M ανακοινώνει τη συνεργασία με τον οίκο Maison Martin Margiela
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η εταιρία H&M είναι από τις πρώτες που ξεκίνησαν ένα νέο ρεύμα στη μόδα αυτό της δημοκρατικότητας. Τι σημαίνει αυτό; Πως μεγάλοι οίκοι μόδας λανσάρουν μια πιο οικονομική σειρά με την υπογραφή τους ώστε να δώσουν τη δυνατότητα σε όλα τα κορίτσια ανα τον κόσμο να φορέσουν δγμιουργίες τους. Μέχρι σήμερα η εταιρία H&M έχει συνεργαστεί με κάποια από τα σπουδαιότερα ονόματα όπως Roberto Cavalli, Jimmy Choo και Marni σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση τους ο επόμενος οίκος που θα φέρει το όνειρο στα μέτρα μας είνα ο Maison Martin Margiela.

Ο MAISON MARTIN MARGIELA είναι ένας Γαλλικός οίκος μόδας που πάντα χάρασσε τη δική του πορεία, συχνά έξω από τα συμβατικά πλαίσια της μόδας. Ο οίκος πιστεύει στην απόλυτη σημασία της συνεργατικής φύσης της ομάδας του αντί της ατομικής, και τα ιδανικά του βασίζονται στην επιθυμία για εφευρετικότητα και δημιουργικότητα. Αμφισβητώντας συνεχώς τα στερεότυπα της μόδας και παρουσιάζοντας τα κομμάτια του με την τεχνική της αποδόμησης και της μετατροπής, με τις συλλογές του επαναδιατυπώνει τους όγκους, τροποποιεί τα σχήματα, αλλάζει την αρχική χρήση και κίνηση των ρούχων και παρεκκλίνει από τις κλασικές έννοιες της μόδας.

Eμείς δεν έχουμε λοιπόν από το να περιμένουμε μέχρι τον Νοέμβριο ώστε να δούμε από κοντά τις δημιουργίες αυτής της συνεργασίας.Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 15:00

Top 10